Eto album je uveliko u prodaji, maloprije dadoh 15 KM za original, a kad sam trazio cd, prodavac me s iznenadjenom facom pitao "hoces original?" (ko biva vidi ove budale) ali eto sve u svemu, slusam to vec par dana ionako te nakon prvih par tura slusanja, mogu reci da je konceptualno album dobro ispao te da ima najmanje 3-4 super hita..
ma daaaaj. baci taj cd i kupi si original!!!! Pa bar oni nisu skupi. 10-15KM su (bar ovdje kod mene) original audio cd-ovi.
Ma meni je vazno cuti sta se vrati na CD-u @eXmAn ko te pita jel zakonito ili ne ? kod nas je sve pirat , nije sve ali vecina je... poz...
ja svoju psujem. pošteno je kupit audio cd, a isto tako ima razlike u zvuku kad kupiš orginal umjesto prženog koji se "vadio" iz mp3-a.
OK ljudi šta se svi odmah ljutite. Samo sam rekao da sam ga nabavio za 2KM, od frenda koji mi ga je spržio.
gle, imao sam mp3 prije originalnog albuma (thx to kenci / zeleni), ali sam iz postovanja prema radu i cinjenice da to slusam kupio originalni album.. mp3 s interneta vidim samo kao preview..
Ja ću samo reći PRŽI MI SE SRCE MOJE OD LJUBAVI TVOJEEE (TO DENISE!) DRUGI NAM SREĆU KROJEEE (TO JARANE!) TUŽNI SMO OBOJEEE I NE ZNAM KO JE EDO MAAJKA I LOŠA SU KURAC ZA TEBE!