Deen je deveti .. sto je BiH dovoljno za Finale sljedece godine u Ukrajini ... inace Ukrajina zasluzeno pobijedila !!!
Meni beze sve bilo , a naj pjesma mi je od DEEN-a hehehe P.S. Ali dobro su odradili Euro Song oni Turci , oni plesovi na kraju.. uh one trebe, svaka zna one trbusne plesove. hehehe.. poz...
Ma Ukrajina zasluzeno prva ! Definitivno ! Svaka cast...Ruslana ! Od Deen-a sam ocekivao da ce biti i bolji, postici bolji rezultat medutim moramo biti zadovoljni i sa ovim jer ipak, hej, 9-ti smo .
ne znam samo sta vidite u toj ukrainskoj pjesmi, fakat bezze po meni deen je bio nezasluzeno 9. (pjesma zasluzuje puno bolje mjesto i po meni je barem 2 klase bolja od ukrainske) al eto eurosong je inace farsa i ovo je prvi put da sam gledao poslije nekoliko godina
Ma kakav euro song zar niste primjetili da 8-10-12 idu najprije komsijama. Tako da ovo bas i nemogu nazvati fer. Deen koliko su pricali ja sam mislio pobjedice. Jos da nasih ljudi nije bilo u inostranstvu pa mi nikada nebi bili 9-ti. Posebno se treba zahvaliti ljudima iz norveske svedske danske austrije turske. Samo mi nije jasno najvise po meni bosanaca ima u njemackoj a ni jedan bod nismo dobili hmm. A i ona nasa 12-ska to serbia and montenegro me prosto razocarala. POZ:;::
Hehehe... mislis da ce ti Beast Master znati odgovoriti ? P.S. @pentium4-athlonxp za koga si ti glasao (ako si ikako) ako se smije znati ? ja nisam nikako glasao. Ti si sigurno za Turkey
ma nisam vjeruj mi ni za kog (sad recite zao mi telefona). A da sam i za koga glasao ma neznam bilo je tu vise dobrih ucesnika a i onaj grk je dobar bio a tek plesacice auuuuu. Ukraina je imala najbolji ritam ali fakat nekontam jeli ona pjeva ne eng ili svom ili nesto lajla lajla lalalila lajla la nekakve krikove slusao sam pa mi se ucini da pjeva ne eng ko razumijem nesto a onda tamo nesto pocne ma nista je ne razumijes. MA joj boli me cosak za euro song da smo bili zadnji isto bi bilo i slijedece godine bi bili u ukrajini. Tako da mi je sve svijedno ali fakat koliko su pricali o deen-u da ce postici ja sam mislio pa mi cemo osvojiti ali ponavljam da nije nasih bosanaca i HERCEGOVACA vani ma nikad mi nebi bili 9-i. I jos mi je bilo smjesno kad nam je MONACO dao bodove pa sam pomislio hajde u nako maloj zemlji jedan bosanac se nasao heheh. P.s. Znali ko stranicu da skinem ovu ukrainsku pjesmu? P.s.s. E beast masteru taman ovih 6 bodova razlike cemo vam nadomjestiti na fudbalskim kvalifikacijama heheheheheheheheheheheh
ma kao sto strawa rece, eurosong je postao farsa sa ovim bodovanjem "ti meni, ja tebi", pa prosto je smijesno sto voditelj (a i 99,7% ljudi pored malih ekrana) mogu pogoditi kome idu najbolje ocjene prije nego sto se objave.. i tako iz godine u godinu.. iako nisam ocekivao da cu ovo ikad napisati, neki ziri bi bio daleko realniji za ovo takmicenje..
pa nije ni vecina s foruma, a ne znam zasto uzimas to osobno, ipak se radi samo o misljenju... a da da je prestavnik scg imao radikalan prednastup - jeste, i to nista ne moze promjeniti.