Uh, nastavljamo. Ne znam zašto su išli na medium, hard se čini bolja guma Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa trebali su ostaviti "staru" koja je bila stara jedan krug. Mislim da su išli da ima bolji grip na startu. Gusto, brži Merc na pravcu. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Uh sekunda da obojica odu u dijelovima u box. Vidi budale sta uradi hahahah Sent from my Mi 10T Lite using Tapatalk
Ovdje vise ne mozes biti pametan. Max se brani prljavo a Lewis se nateze oko drs linije kad ga ovaj pusta naprijed.
Hahah pusti ga pa ga opet uze skolski...poceo se zajebavati sa Hamom ali evo pretece ga konacno Sent from my Mi 10T Lite using Tapatalk
A zar Hamilton ne bi trebao dobiti neku kaznu za zabijanje u covjeka? Sent from my Mi 10T Lite using Tapatalk
Još me mogu preći kako je lik sretan, kad god nekog opali izvuče se bez štete Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Više razvalio maxov bolid, sad i da dobije 5sec opet isto. Ali kako je imao sreće sa vsc tačno se završio na pravcu i servirao mu Maxa na tacni Sve kontam mora mu nekad presušiti, ali jok Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Haj Hamilton ali sto Botas uze Ocona...lik usporio i ovaj ga usi. Ocon bas amateraki ovo odradio Sent from my Mi 10T Lite using Tapatalk