Al fakat luda trka. Ono preskakanje zastitne ograde prvi put od kako formulu 1 pratim sam vidio. Katastrofa. Sto se tice Micka, bas je kao slag na kraju pokusaj preticanja Max-a Odlicna trka sa dosta preokreta.
Max ko Max gura se staze i igra skroz prljavo, Mick je pametno uzeo bodove koji su mu prijeko potrebni i nije igrao ruski rulet sa budalom. Magnussen ili Tsunoda bi napravili lom i izbacili i sebe i Max-a.
Ima ima hahaha Ništa od ovog prvenstva, red bull će se prošetati do titule. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Nisam vidio još da je ovako riknulo nešto, puca iz bolida kao da je granata. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Da i ovu Leclerc nije uzeo bilo bi stvarno previse. Treba da je u bodovnom egalu ili cak koji bod ispred Max-a u prvenstvu. Ima jos puno sezone ali sa ovakvom nepouzdanoscu nema Ferrari sta traziti u borbi za titule. Mick super vikend, fini bodovi i cisto brzi od Magnussena ovaj put.
Voditelji na Sky mi nisu nesto kada su tehnicke stvari u pitanju, melju ne gase se, al nista pametno cuti. Dosta su bolji na RTL-u Cristian Danner i Heiko Waßer, ali eto na zalost rijetko koju utrku oni prenose.
Pu, kakva steta za Sainza. Cak i kad imaju strategiju, nesto mora poc po zlu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kada si onoliko brži lako je biti taktički genije. Kako god, samo je pitanje kada će onako opet lecleru eksplodirati. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ferari ove sezone pravo italijansko auto, vise kod majstora nego na cesti. Lecler ce pobjeci iz ekipe cim mu se ukaze prilika. Edit: jos 5 sek penal za Sainza... Potop
Ne znam, drama je lik se bori na stazi oni kao da ne vide ekrane šta se događa na stazi i zovu ga u box. Svi će istrošiti gume pred kraj ali nema šanse da skine 20 sec. Koliko oni plaćaju te stratege da ovakve odluke donose. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk