I ja sam napravio to cudo ali nisam skontao bas kako to funkcionise i kliknuo sam automatski da mi napravi ekipu ili sta je ono vec,pa cemo vidjeti rezultate
Vrijeme je da vas moderator makne iz teme. Imaju igre za te stvari. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
A moze komotno odvojena tema za F1 Fantasy. Ok je da se ovdje pokrene priča sad ali u toku sezone će se puno spamat. I ja sam se prijavio, iako ne pratim više toliko redovno ko prije. Sent from my SM-F711B using Tapatalk
Vidjet ćemo sutra, ako red bull opere barem bi ostatak trebao biti zanimljiv Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ma nevjerovatno mi da je AM ovako brz. A opet ne mogu da vjerujem da su merc I ferrari toliko kočili bolid... Hajde vidjet ćemo. Volio bi McLaren da bude 4-5 tim al mrka kapa meni se čini
Pa znalo se da su jaki, ali ići će vremena dole 1,5sec. Ko zna, jedino što se vidi da merc ne izgleda dobro. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ja nista nisam pratio oko promjena,ko je gdje presao i ostalog...polako cu nadolaziti kroz sezonu...ispratiti par utrka u proljece a onda kasnije preko ljeta sta bude
Drago mi je za Alonsa, a i Hamilton je dobar. Ako se i Ferrari pokaze da moze u top 3, bit ce odlicna sezona.
Hajde barem nisu oprali sekundu. Ne znam zašto Lec i Mercedesi nisu opet izašli u svakom slučaju ako bude čista utrka ovo RB lako uzima Sent from my Pixel 5 using Tapatalk