Evo mene stotinjak kilometara od Bologne,tu sam vec cetvrti dan. Juce i danas malo pada kisa al nisam vidio nikakve oluje. Za nedjelju je lijepo vriijeme najavljeno. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nisu mjenjači ništa, današnji bolidi su dimenzija range rovera, tek se uživo to vidi Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Pametno, bolje i to nego da voze pola utrke pod SC i slicne budalastinje. Samo mi je nejasno hoce li biti nadoknadjena kasnije u toku godine ili ne?
Golema brate formula konacno da odem do BCC u Tuzli... Cool ono ocekivano mora biti vece ipak to fura 340+kmh.. Fina stvarcica šteta sto nema mogucnost da se sjede u nju... Imao bih želju otici na trke da uživo doživim F1 event.
Kako nema utrke F1 kanal na yt stavio imolu 2005 Bolidi perverzija ali realno utrkivanje je bilo lošije. Bez drs F1 nije bolji sport Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Losa utrka (tijesna staza i Renola sto cupa ko luda iz sporih krivina) i losa sezona (gume za cijelu uteku) za usporedbu. Mimo 2005. je bilo finih taktickih nadmudrivanja sa kolicinom goriva i duzinom stinta, fenomenalnih kisnih utrka, i pravih ne-drs preticanja (ne puno ali su znacila nesto). Od 2009. je krenulo nizbrdo.
Pa vidiš ova trka važi kao all time classic. Najveća greška je što su izbacili dosipanje goriva, da je to vratiti bilo bi odlično. Posbno kvače sa gorivom od utrke. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Veselo Max na kraju lik iscupa +200 da uhvati minus i pole position vjerujem da ce biti dosadna utrka sutra jedno što ocekujem koji red flag logicno.