McLaren, Ferrari, Merc timovi koji imaju top vozace su pokazali da više ne možeš imati jednog vozača oko kojeg se sve vrti. Porez definitivno nije pokazao dovoljno da ostane ali u tom timu nije niko kada tata verstapen i sin odlučuju gotovo o svemu. I dalje imaju top bolid ali ako se ostali još malo približe moglo bi biti gutavo Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jaran dobio kartu, prvi/drugi red kod muzeja... tuga je sto lik ne zna nabrojati 3 vozaca F1 u historiji F1
Ja al sad ima taj manual override. Pitanje je na sta ce to licit, meni to zvuci vise kao manualno upaljen DRS.
Jest, ali to mi prirodnije djeluje da vozač sam boosta pa i u odbrani nego kad je ovaj ispred sitting duck a gledaoci samo zahvaljujući euforiji komentatora misle da se radi o nekakvoj borbi.
Meni se ne ide u tu gužvu sutra, ali moram otići ko zna hoću li ikad vise čuti V8 Kada sam bio na utrci sa ovim hibridnim motorima seafty car je glasniji od njih. Moderna F1 je dobra za tv-a uživo truba Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma ludnica. Neki dan kod katedrale kad ga upališe, zadesio mi se drug na nekih 4m od njega. Snimao sa S23 Ultra, znači bilo raje pofino, priča, ovo ono, te sekunde kad je upaljen bolid isto kao da je neko počupao mic na mobitelu, vidiš ljudi se kreću, pričaju, ali ništa živo se ne čuje, potpuna tišina. Edit: do mene je, izgleda da su ovo jutros bili samo 2 ova njihova natjunirana M4 modela
Mislim da odavno nisu bile bolje kvale. Nadam se da kiša neće usrat utrku Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Stvarno nevjerovatno, cijeli krug ih nije djelila dužina prednjeg krila. Mada mislim da RB ima set up za kišu, vjerovatno imaju više downforcea Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Perez pravo konzistentan. Koga su oni potpisali na dvije godine, majko mila… Sent from my iPhone using Tapatalk