Da, katastrofa su. Ja bio 1h vidio bolid i ispalio se. Ali lijepo sto je dosta raje bilo. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa skakuće ovaj mini a ne bolid. Ja sam stajao kod sina, imaš osjećaj izbacit će ga. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Sta je zanimljivo za bilo sta. Bolje se ovdje vidi bolid f1 nego na utrku da odeš Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bukvalno Gledam sada one snimke, nisu su nesto bmw-ovi proslavili, zanosi 5 puta da uhvati drift, treba tu kakav japanac I eto btw, nisu nesto posebno zastitili gledaoce, da je neko proklizao, moglo je da bude slicno kao u osijeku nedavno.
Jutros krenuo za SA na "event", vratim se iz Djurdjevika, u autu nešto pošteno počelo da melje. Na sreću, nisam kartu kupio.
Pa zbog toga je ovo sve na 10% limita. Vjerujem da f1 nije prešao 15k rpm Sent from my SM-S911B using Tapatalk
V8 u prvoj godini nije imao li limit, na kvalama su se vratili i do 20k kasnije su ih ograničili na 18k ja mislim, zaboravio sam. Ovi V6 usisivaci i.aju limit na 15k ali timovi koriste do 12 jer tu daje max snagu valjda Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mokra staza kiša ne pada, idealno, samo da ne krene kiša i da ovako ostane Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne, ako kisa prestane, staza ce se osusit i onda ce bit ko i svaka suha utrka. Potpuno anulira svu zabavu.
Bolje nego da padne kiša pa da bude crvena zastava. Barem sada ide ko ce prvi povuc potez na suho Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Uh, jebemo ti sargenta, jedino crvena zastava može norisa spasiti Sent from my SM-S911B using Tapatalk