Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

2. Qler

Qler Veteran foruma

Dobar je Sainz, daleko od trećerazrednog. Mislim, tj nadam se, da ćemo još vidjeti Williams :)

3. XTRage

XTRage Veteran foruma

Da nema pobjeda i puno podijuma po kisi mozda ti i ne bi bio promasen komentar.

4. XTRage

XTRage Veteran foruma

Vise bodova od kimija u kisnim trkama ;)

5. XTRage

XTRage Veteran foruma

Vjerovatno drugi najbrzi bolid ovaj vikend, bit ce panjevi ako ne konvertuju to u dobre bodove iducih par utrka, do kraja sezone ce biti tipa osmi najbrzi.

6. Haker

Haker Veteran foruma

Vjeruješ li ti u sta pišeš.
    Sreća Kina je za koji dan, pa vidjet ćemo kako je drugi najbrži bolid

7. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Kakve gluposti se pisu, cuj Williams drugi najbrzi bolid. LOOOOOOOOOOOL

8. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Vjerovatno će bit od staze do staze neka utrka između Red Bulla i McLarena, samo zbog toga što je Verštapen bolji vozač od Norisa. Ne vidim ko bi mogao još neki challenge ponuditi uzevši u obzir trenutno stanje, ali teško je znati, razvoj bolida, sreća, vremenski uslovi... puno faktora.

9. Stevie_Ray

U borbi za titulu, Maxu je dovoljno da bude redovno drugi/treci i da ponekad profitira od sudara dva McLarena ili od zajeba njihove strategije. A ponegdje ce RB bit i najbrzi bolid. Osim toga RB je donio 15 nadogradnji u Australiju. Daleko vise nego ijedan drugi team.

10. Qler

Qler Veteran foruma

Ma kakv drugi najbrzi, meni je Williams drag, ali optimisticno, da 5. budu nogama se u guzicu trebaju udarati.
    1. McLaren
    2. Mercedes
    3. RB
    4. Ferarri

osim McLarena, ispod je raspored nasumican, vidjet cemo ko ce gdje izbiti.

Od ostalih, Williams, Aston Martin, RBR, pa onda Alpine, Sauber i Haas... i ovdje mid field AM, Williams ili RBR, vidjet cemo, a mislim da ovi ostali su dno, i nije ni bitno ko ce biti koji...

To su neka moja predvidjanja, pa cemo vidjeti sta ce biti na kraju...

11. XTRage

XTRage Veteran foruma

Ako mislite da se Albon moze kvalifikovati 6. i zavrsiti 5. u bolidu koji datog vikenda nije barem treci po brzini onda ste dosad pratili umjetnicko klizanje.
    Mozda ce vec iducu biti peti-sesti ali Albon (kojeg je prosjecan rookie propisno osramotio prije samo nekoliko utrka) ne prilazi Maxu na 2 desetinke po krugu u osrednjem bolidu.

12. Stevie_Ray

Kao prvo, mislim da je Red Bull bio drugi najbrzi bolid u Australiji, a ne kako su nakukali da im je auto odron. Drugo, ti se ravnas po tome kakav je Albon bio kad je vozio za RB. Meni to nije nikakva referenca.

13. Haker

Haker Veteran foruma

Meni ovdje više izgleda da si ti došao sa umjetničkog klizanja. Ali hajde, Kina ide za vikend.

Melburne nije nikad bila reprezentivna staza ni kada su idealni uslovi, kamo kisa

14. Qler

Qler Veteran foruma

Meni je Albon uvijek bio najdrazi od ostalih. Uvijek sam navijao za njega :) ne znam sto, al mi drag :D

15. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Ima nešto u Red Bull bolidu što ne odgovara vozačima. Albon je o tome pričao, uporedio je sa mišem kojeme sensitivity jako visok, ali je oštar i ako imaš dobru kontrolu možeš biti jako brz. Tu je dosta nahvalio Verstappena zbog te sposobnosti. Ima logike kada vidimo historijat vozača koji u želji da sustignu Maxa počnu da rade greške.

16. Stevie_Ray

Ja nemam nekog favorita od vozaca, recimo bio mi je Button nesto drag.

Vise sto imam ovih koje ne mogu smislit, tipa Verstappen, Ocon, Stroll.

17. Haker

Haker Veteran foruma

Meni je prije bio Kimi, sada to gledam drugačije. Nemam favorita, čisto gledam kvalitetu, a realnost je da je max koplje iznad svih ostalih

18. Stevie_Ray

Ja cak ne mislim da je on toliko dobar kao sto se “prica”.

Ono po cemu se izdvaja su ludost i agresivnost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

20. Haker

Haker Veteran foruma