Nije bilo socijalnih mreža pa je bilo mistifikacije a morao si kupovati časopise da vidiš nešto ovako
Novi McLaren, vidjet ćemo na sta ce ličiti, nadam se da nisu nesto zajebali Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Gotova testiranja, prva utrka ide za dvije sedmice. McLaren izgleda dobro. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
DOMINACOJA Očekivao sam više od Ferrarija, Williams ubio, mada mrzim ovu statu, tek ce se u Kini znati pravo stanje. Sutra je svakako kiša najavljena sto je sranje jer ako padala biće odgode i SC non stop. Red bull kuku lele ali zapravo su i dalje jaki. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jak je Max, vidjeli smo malog egoistu koliko je dobar. Rekao am ja Williams najveći napredak. Meni baš nešto drago. A od Ferarria sam više očekivao...
McLaren baš zakucao, Norris ovim poleom pokazao veličinu, mada se vidjelo da je Piastri išao na siguricu, strah ga je bilo da ne pogriješi na svom terenu. Ferrari odron ponovo, sumnjam da će moći u borbu sa Mc i Bullama, Hamilton 2 desetinke iza Leclerca je realnost.