Nije bilo socijalnih mreža pa je bilo mistifikacije a morao si kupovati časopise da vidiš nešto ovako
Novi McLaren, vidjet ćemo na sta ce ličiti, nadam se da nisu nesto zajebali Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Gotova testiranja, prva utrka ide za dvije sedmice. McLaren izgleda dobro. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
DOMINACOJA Očekivao sam više od Ferrarija, Williams ubio, mada mrzim ovu statu, tek ce se u Kini znati pravo stanje. Sutra je svakako kiša najavljena sto je sranje jer ako padala biće odgode i SC non stop. Red bull kuku lele ali zapravo su i dalje jaki. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jak je Max, vidjeli smo malog egoistu koliko je dobar. Rekao am ja Williams najveći napredak. Meni baš nešto drago. A od Ferarria sam više očekivao...
McLaren baš zakucao, Norris ovim poleom pokazao veličinu, mada se vidjelo da je Piastri išao na siguricu, strah ga je bilo da ne pogriješi na svom terenu. Ferrari odron ponovo, sumnjam da će moći u borbu sa Mc i Bullama, Hamilton 2 desetinke iza Leclerca je realnost.
Evo gledam svi do 11 zavoja bili gotovo isti, i onda ostalim pregrijale gume osim mclarenu. Da je ureknem ali ove godine ne mclaren napravio monstruma Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Dosadno do zadnjih 10 krugova. Ferrari opet klaun s odlukama Mclaren posebna klasa, ali opet SERU s odredbama. Max dobra voznja i jos srece.
Tacno sam znao da je greska stavit hard gume, pa bolje da su soft stavili, cak i sa 20 krugova do kraja. Kako su samo obojica izletili, u isti tren… Sent from my iPad using Tapatalk
Zadnja dva kruga napeto Ferarri loš, Albon beton. Žao mi Tsunode vala, zaslužio je bolje. Al mi je mrzak onaj Lawson, i nek se skršio.
Koja katastrofa, jedna jedina greška za cijeli vikend. Mclaren je napravio monstruma od bolida, izgleda onih 30sec sa testiranja u simulaciji utrke je realno bilo. Sada samo treba svaku utrku maksimizirati Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma pogledaj proslu sezonu, pocetak. Ferrari i redbull klasa za sebe bili a na kraju McLaren uze titulu. Sve sad zavisi koliko koji tim ima prostora za dalje razvijanje bolida. Ako vec izvlacis max iz koncepta onda je sezona gotovanza tebe. Redbull je to imao proslu sezonu, vladali na pocetku i samo nestali, malo se na kraju vratili. Ferrari je pogrijesio sto nije uveo Hami a i Lec u box odmah za kad je i max usao (kad je kisa pocela) nego su pustili oba vozaca na gumama za suho da voze jos jedan krug i ako su vidili da kisa pada. Mozda da makar 30 sekundi Hami bude prvi? Da su za Maxom usli bili bi pozicija 3-4.
Istina, sezona je preduga, ali kada imaš ogromnu prednost svakako je plus. Ako ništa mclaren je imao daleko najbolje upgrade tokom prošle dvije sezone, sta god zasarafe ne bolid radi. Sent from my SM-S911B using Tapatalk