Re: Game of Thrones (HBO) Pogledati jos ove dvije epizode do kraja i baciti se na knjige... Ko ce cekati godinu dana za novu sezonu
Re: Game of Thrones (HBO) ccc kud staviste ovu temu beton serija :mrgreen: :mrgreen: edit sledeca epizoda je u nedelju/ponedeljak na hbo ?
Re: Game of Thrones (HBO) Trebala bi biti Jos 2 i kraj prve sezone, ja cekam da se zavrsi pa da u komadu odgledam
Re: Game of Thrones (HBO) Pa sad, na koji fazon je to? Imas Tudors, Merlin, Legend of the Seeker, Camelot...
Re: Game of Thrones (HBO) niko nista jos? :smt003 ako budu pratili knjigu kao do sada, mogla bi ova zadnja epizoda biti i duza nego inace.... valja strpati sve ovo sto je ostalo bice ovo looooooooooooooong summer
Re: Game of Thrones (HBO) Epizoda je ekstra bila, no moram priznati da sam fan double-season-finale epizoda Nesto sumnjam da ce naredna trajati sat i po ili dva.
Re: Game of Thrones (HBO) Tek sad sam skontao da je Sean Bean (Ned Stark) glumio famoznog agenta 006 u GoldenEye-u Cini se da svi gledaoci jedva cekaju da Joffrey ostane bez glave jos otkako se pojavio u seriji, a pogotovo sad nakon devete
Re: Game of Thrones (HBO) dobra 9ta a xtrage ne spojlaj imal kakvih naznaka kolko ce sledeca trajat ? : )
Re: Game of Thrones (HBO) Spoiler malo mi je bilo bezveze sto nije bio prikazan fajt i na koji su nacin klepili onog supka Lannistera jer je ocito da su im smjestili neku zvrcku hoce li mi se jaran Drogo izvuci, to me sad najvise brine