Posto sam i ja vlasnik kjuba zamolio bi sve vlasnike da mi se jave jer mi trebaju igre za cube... Pozdrav, Adis. P.S. Ako kome sta treba za xbox1 ili nds nek se slobodno javi
I ja sam zainteresovan za GC igre ali samo orginalne. Bez obzira da li su NTSC/U, NTSC/J ili PAL. Trenutno imam: Zelda: The Wind Waker, Metroid Prime, Eternal Darkness, Resident Evil, Resident Evil 4, Mortal Kombat: Deadly Alliance i Splinter Cell.
@Dog_Father Nece biti shareovanja piraterije na ovom topicu ne brini @sulu6000 Jel dolazi sa modchipom cube ? GL
Napokon došao :smt007 Dimenzije su komatozne, eto tacno 11 cd kutija :lol: Evo sat vremena se mucim da ga odvrnem i ocistim prasinu, ali nista bez gamebit odvijaca.
Malo vise, ali hajde... Uzimam Vipera, http://shop.01media.com/info.asp?ProductID=33484 i gamebit odvijac. Onda ima da mi nema kraja
Debilni google nece da izbaci Gamcube case mod, baha imas li link mozda za drillanje 12cm rupe :mrgreen: btw Rastavio sam cube pomocu BIC pena :lol: ocistio prasinu i cekam doga sa remelkom da narezemo gamebit sarafe da se mogu otvarati pomocu normalnog odvijaca. Naoruzao sam se sa tutorialima za instalaciju modchipa, provjerio laser trenutna vrijednost je 373ohms treba je spustiti na 250 da cita sve mini dvd medije sto postoje (i to sam skontao kako se radi :mrgreen: )
Haha jesi to topio upaljacem bic olovku pa gurao unutra? A sto se tice case moda te vrste, uglavnom sam vidjao ono najjednostavnije - ljudi drze otvoren cube. Mislim da ce tesko to ici zbog poklopca, koji je manji od regularnog diska. A sto se tice lasera - to mozda vrijedi za nove konzole, ali ako je tvoja koristena, onda bolje prvo probaj medije prije stelovanja snage. Inace, osciloskop je THE nacin za stelovanje, pa ako imas pristup toj spravici onda bolje po tome stimati. Uhh nesto me ovo podsjeti na C64 i onaj zli kasetofon. :lol: Kad dodjem kuci, potrazicu ti ovo, jer ovdje raspolazem sa mizernih 64MB rama, pa jedva otvorih forum. :smt005
Treba laser dotjerat ako ti je vrijednost oko 400 mora se spustiti na 200-250, mada necu nista stelovat dok ne probam backup medije. Evo sve sto sam vidio na netu mjere sa klasicnim (digitalnim) unimjerom. Gledao sam jednom na netu lik izrezao za 12cm medije :lol: Naravno prvo cu probati sa nekim verbatim medijima (miniDVD) prije bilo kakvog rezanja.