Evo gledam u Plus, jedini što valja, nema ga na lageru, a to je Logithech Dual Action. Treba mi za WE7-8, to jest da liči skroz na PS joystick. Čuo sam da ima i konvertor, samo neznam ima li to u nas nabaviti tj. sa PS joysticka na USB, ako se ne varam! Pa ako neko zna gdje ima kupiti jedno ili drugo ili nešto treče bolje a da nije skuplje od 50KM neka javi!
bas sam recenzirao par logitech-ovih stvari za info (septembarski), a izmedju ostalog i taj gamepad koji ima gresku u samom dizajnu tako da ti savjetujem da procitas recenziju :wink: ili potrazis neki drugi model
To ovaj? http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... EN,crid=28 Ako jeste, pošalji mi PM sa brojem telefona, pa kad budem dolazio u Sarajevo javim ti se. E moj Enise, a može li kakav savjet koji to još liči na PS gamepad a bolji je od ovog i da ga ima kupiti u BiH?
Nemoj da ti se čini. Nekada su imali. Sada više ne, kao i Dual Action. 93 VPC ps. deloren, bio sam danas u SA, a ti se nisi javio. Nema veze, javi se PM, pa ćemo to poštom riješiti ako Bog da!
Logitech Rumble Pad je isti kao PS2, samo malo bolja izrada, ali dizajn je u suštini isti, košta oko 50 maraka
Mozda sam ime pogriješio, helem ja sam jedan planirao uzeti isti po konstrukciji kao i PS2, logitech oko 50 maraka u plusu... zaboravio sam ime onda, da nije hmmm Dual action? nije... ne znam
Evo ima orginal PS2 gamepad u PLUS-u i čitave 23,5KM. Može li neko to uzeti i poslati mi poštom? Naravno ja sve trokove snosim?
Ja sam bio naručio Logitech dual action iz Plus-a .tad je koštao 50 KM mpc ali sam za vrijeme čekanja dolaska gamepada u Merkatoru u Tuzli u firmi NTHC ( tako nekako) vidio gamepad originalni dizajn kao PS2 džojstik. Identičan u svakom pogledu. Ima 4 gornja dugmeta L1,L2,R1,R2 , te dvije gljive i naravno 4 dugmeta , kocka , trokut , krug i X i Start i selekt dugme. Jedino nema vibracije ali mi to i nije potrebno. Ja sa njime igram sve igre i kompabitilan je sa svim igrama i interesantno je što ne trebaju driveri za njega nego ga windows Xp sam prepozna.USB je priključak. Još ljepša stvar je što košta svega 30 Km mpc. Fino ako si u Sarajevu ili blizu Tz odeš u navedenu firmu i tražiš 'Pacitech gamepad'. Pozdrav.