Super izgleda ta srebrena boja nogu. Koliko te izasao? Jesi li kupio na slijepo i jesi probao Gesture? Kakvi su ti utisci. I ja sam trebao taj glavonaslon uzet . Meni zena prakticno preuzela Leap nakon sto je krenula raditi kuci. Sad moram jos jednog ganjat. Gdje si kupio Blue Yeti?
@Hellas Oko 750e sa svim dodatcima, kupio na slijepo. Nisu me ledja bolila od kako sam uzeo stolicu a inace me bolilo svaki dan tako da utisci su veoma dobri Glavnonaslon je super, izvuko sam ga do kraja i taman mi je, kad se ono nagnem na stolici do kraja onda mi podrzava glavu optimalno. Svidja mi se sto stolica dodje u komadu, cim su mi dovukli samo sam je izvadio iz kutije i sjeo i to je to, pregledo sam par youtube videa da naucim sve postavke i onda podesio kako mi odgovara. Najteze je bilo izabrat boju jer mi je gospodin iz dm-a poslao pdf sa nekih 60 boja lol a ne moze se vidit kako boja izgleda na finalnom produktu (nisu iste boje kao na steelcase web stranici), pa sam izabro ovu tamno plavu. Blue yeti sam uzeo na ebayu.
Mene izasla 760 eura bez glavonaslona u DM creativi i isto je dosla u komadu. Gledajuci sad tvoju boju kod mene je Wasabi zelena i puno bolje izgleda, trebao sam uslikat ti, dok god tebe ta bijela na nogicama je dosta bolja nego moja crna. Jel koristan koliko taj glavonaslon? Doslovno isto smo platili a dobio si vise stolice. Sto se tice bolova, meni je identicno bilo sa prethodnim stolicama a imao sam ih vise. Donji dio ledja me uhvati na drugim, a na Leapu kad spustim lumbarnu podrsku pri dnu, cijeli dan presjedim i nista me ne boli.
@Hellas Pogledo sam fakturu detaljno, ovo sto sam ti reko gore je cijena bez PDV tako da je malo vise ispalo u mene. Ne znam koliko bi ti koristan bio glavonaslon, ja sam prije ovoga sjedio na fotelji pa mi je glava stalno bila naslonjena. Koliko cesto se naslanjas?