Gigabyte GeForce GTX 560 OC @ HardwareBase.net

Discussion in 'Sadržaj, prijava problema i prijedlozi' started by Esh, May 17, 2011.

1. Esh

Esh HWB

Link: https://hardwarebase.net/recenzije/5371/ ... ce-gtx-560

Last edited: Feb 11, 2018
  2. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Ima li kakvih novijih igri za testirat graficke ? WIC je 3 godine star. Znam da je zahtjevna, ali ne daje pravu sliku.

3. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Svidja mi se hladnjak. Ovo je neka nova verzija Windforce-a. Ja ovaj hladnjak prvi put vidim, ne kao sto ste napisali da je vec koristen na starijim Gigabyte karticama.

4. dino73n

dino73n Veteran foruma

I meni lici na neki modifikaciju AC S1,cini mi se da su na starom koristeni ventovi manjeg promjera.

5. Esh

Esh HWB

Igraju se u sustini sa istim dizajnom, samo se ventilatori "vrte" od 80 mm do 100 mm :)

6. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Recimo na mojoj Gigabyte GTX460 je hladnjak manji, ima samo dva heatpipea, a i ventilatori su manji. Pa je hladnjak opet izvrstan. Mogu tek mislit koliko je ovaj dobar. Sigurno je overkill za tu GTX560..

Gigabyte malo-pomalo ima najbolje kartice na trzistu. Sve je pocelo sa njihovim Zalman modelima, ali nijedna kartica sa bilo kojim Windforce hladnjakom nije losa.

7. dino73n

dino73n Veteran foruma

Od kako mi crce 5870 u toj izvedbi meni je se zgadio i gigabyte i windforce,a inace je dobro hladio dok je radila.Bio je to SuperOC model a nikad nije dokucila 80C,jedino sto je bila malo bucna u idleu a nije se dalo regulisat softwareski.