Grafička radi samo na jednom računaru

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by Tensai, Aug 23, 2013.

1. Tensai

Tensai Komšija

Imam čudan problem.U pitanju je Asus 9800GT i pali samo na jednom kompjuteru sa P5GZ-MX,Pentium 3.0 procesorom, i Codegen 450W napojnom.

Stavljao sam je još u 3 centralne,slične kofiguracije(U jednoj je bila Antec 500W) ali nije palila.
    Čak sam probao na drugom računaru sa tom istom codegen 450W i nije htjela da upali.

Do čega bi moglo biti?

2. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Neke starije kartice nisu komptabilne sa novijim maticnim plocama.

3. GV

GV Komšija

Isto važi i obrnuto

4. Tensai

Tensai Komšija

Što je najgore nisu novije ploče sve su mahom starije i slične su konfiguracije.

5. mirseth

mirseth Aktivista

Moguce je i da su te ploce felericne. Jesi li probao druge graficke na tim plocama ?

6. Tensai

Tensai Komšija

Rade ploče normalno,juče sam probao na Asus M2V na kojoj je inače 8600GT grafička.Računar je 100% ispravan još sam probao sa onom 450W codegen napojnom i opet nije htjelo.

7. Benq

Benq Komšija

8. Looney

Looney Komšija

M2V serija je imala problema sa Nvidia 8xxx grafikama. Zadnji BIOS na ploči bi trebao da bude OK ali za svaki slučaj probaj grafiku i na drugom računaru.

9. Benq

Benq Komšija

Njemu je problem sto njegova 9800 GT radi samo na njegovoj ploci a na ostalim plocama nece...

10. Tensai

Tensai Komšija

probacu sa updateom biosa pa da vidim rezultate.