"Haj tek Genius karton" (hladjenje starih procesora)

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by NAILS, Sep 16, 2009.

 1. NAILS

  NAILS Moderator

  Nije problem da nabacim sliku ali u koju korist ?

  Mislim, ako nije prob, sta te konkretno interesuje da znam sta slikat :)

  I inace vidim dosta se govori o ubacivanju venta odozdo sto mislim da nije ekstra rjesenje jer... kao prvo treba ipak bit bar 3 cm dodatno odignuto da ima pravu ulogu a drugo, mislim da je busenje stranice bolje rjesenje.

  A po meni, najboje jeste stavljanje ventilatora s prednje strane skorz gdje sz HDD i optika. Znaci one poklopce prepravit i nabacit tu ventilator. Fino se moze podesit i da puse u HDD a i misli mda je najbolje rjesenje dovoda zraka. Al opet tvrdim, CPU bi trebao posebno s vana sa spomenutom cjevi. Pa ako se napreze onda zasebno njemu nabacit ventilator. A takvo rjesenje je za mene najbolje jer koristis samo 3 ventilatora a usmjerenja su precizno postavljena

  Naravno.. opet, to sve pada u vodu sa novijim tehnikama, vodenim hladjenjem i slicno.
   
 2. GW

  GW Moderator

  Čitavo kućište ako može. Da ti riješim taj problem grijanja/buke kako treba.
   
 3. NAILS

  NAILS Moderator

  Trebao si ipak malo detaljnije procitat. Vec x puta navcodim da se moze rjesit sa dodatnim ventilatorima. Ovo je rjesenje s postojecim stanjem A buku sam rjesio s ovim s to je poenta citave teme. Apsolutno ne trebam vise nista radit. Moze i an drugi nacin da bude efikasnije za ostale komponete, vec sam par puta rekao na koji nacin ali isto tako, ne radi mi se sad to.

  Nema tu puno pčolitike, napravi dovod zraka, napravi odvod i rjesen problem. Po zeli preusmjerenje na zeljene komponente s malo vise rada. Ko hoce moze.
   
 4. GW

  GW Moderator

  Ok. Ako si ti zadovoljan sa tim, uživaj. Samo da znaš da ne možemo biti prijatelji dok ti je PC takav.
   
 5. NAILS

  NAILS Moderator

  :D ..poradit cu na tome da se podjemo druzit.

  Ja joas uvjek ne znam u cemu je toliko problem. Rjesio stvar sa par papirića. Apsolutno ne vidim sta je sporno. Da treba ljepse izgledat - to da. Al meni su bile bitne performanse dobio najbolje rezultate (sa postojecim stanjem), i ja sma prezadovoljan.

  A sad kako izgleda, ako misis na to, dal trebaju neki reflektori, light show pravit od racunara.. to me ne zanima. Kartone cu valdja zamjenit necim konkretnim al aposlutno me ne interesuje izgled.