Instaliro sam windows XP nakon istalacije nema zvuka. Uopste ne registruje zvucnu!!! Kada je bio windows NT zvuk je bio normalan !!!! a sada ne radi !!! Help :x :cry: :shock:
yest vala ako je integrisana (98% slucajeva) ubaci cd koji si dobio uz matichnu instaliraj driver i to je to
pa meni npr xp ne nadje zvucnu.. skinem driver, i eto ga.. mislim glupo pitanje ... (ako nisi probao driver)
...kad imam priliku nekog uputiti u "svijet kompjutera", prvo shto mu pokazem je http://www.google.com ...
auuu Davno smo otisli offtopic.... ne kvarite ugled FORUMA !!! :evil: sta bih vi mislili o ovakvom forumu da gledati npr. slicnu temu ??? :?: :wink: pa da ... sve Spameri ,... a Pisac se vise nije javljao jer vidi da NE PIJE VODE
:lol: :mrgreen: fataj se cd-a i snimaj, uostalom nekidan ja rodjaku formatiro winxp i ponovo snimim i nema drrajvera za sound card lik 8) a umene se BOGAMI sama prepozna na starom kompu na xpu, al jebiga ona je stara, a sto se tice lupanja ja ga ne bi lupo, prvo bi ga fino iskljucio sve iz njega i onda proc. bacio sa treceg sprata pa bi radio 8) 8) 8)