Usput, ja imam RX580 8gb ali nisam siguran šta je s njom. Radila je OK u mom kompjuteru, otišla čovjeku na Olxu, ali je počela pokazivati gluposti pri igranju. Nisam siguran do čega je. Ako neko ima vremena da se pozabavi, dostavit ću je o svom trošku, pa može ići u donacije.
4x4GB DDR2 PC2-5300P 2x2GB DDR2 PC2-3200R 1x512MB PC2-4200U Može li se ovo izašta iskoristiti, bilo je namijenjeno za MacPro, ali pogrešni moduli, trebali su mi 5300F Također asembliran heatsink za X2 240.
ako bismo se odlucili za skupljanje novca i doniranje cijelih racunara nekom kome to zaista treba, mozda ovo ne bi bila losa opcija bude nekad i bundle 5 racunara ovako s monitorima za 600-800-1000 km ovisno o tipu racunara, garancija bude 6 mjeseci ima i ova opcija sa vecim diskom 130km hp Proizvođač: HP Model: EliteDesk 800 G2 Desktop Procesor: i5-6500 3.20GHz RAM: 8GB DDR4 Pohrana: 256GB SSD Optika: DVD-RW Video izlazi: 1x VGA, 2x DisplayPort USB 3.0: √ RS-232: √ kako god mislim da bi se za bundle pc + monitor moglo dobiti jos popusta ako se uzme vise kompleta
super ideja i dosta jeftino a solidni racunari misli da bi se jos ljudi odazvalo samo da nadjemo kandidate da to poklonimo
da samo napomenem da je ovo diler cijena i bez pdva (kes), da preko racuna ide na ovo jos 17% sto opet nije puno a ne znam da su mi kad sta uvalili, jednom su poslali sa manje rama, ali ljudi imaju kompletan tok pripreme racunara evidentiran i uocili su da dodatna memorija nije ugradjena, poslali odmah o svom trosku dodatnu memoriju a bilo bi besplatno i da sam trazio da oni preuzmu ugrade i vrate pc
top firma mislim da si ti spominjao one neke laptope dell da su dobri ja ih zamolio ljudi mi poslali kao nov laptop baterija traje 5+ sati tako da i to je realna opcija neki laptop dell da se kupi za skole osnovne srednje a i fax supper LP
Lenovo ThinkPad laptop business klase Proizvođač: Lenovo Model: ThinkPad T490s Procesor: i5-8365U 1,60GHz - 4,10GHz RAM: 16GB DDR4 Pohrana: 256GB NVMe SSD Grafika: Intel Rezolucija: 1920x1080 (Full HD) Veličina: 14" Touch Screen Webcam: √ BlueTooth: √ Fingerprint: √ WiFi: √ 360 je cijena, ima i jeftiniji neki hp, ali od ovog sto sam nabavljao najocuvaniji su bili thinkpadi, da nije bio prejeftin neki dell sto je kolega narucio jednom vratio bih ga, dakle to se ofucalo al ono bas,