Pa i nije ide super na mom 3700k@4,6GHz. S druge strane Serious Sam - Siberian Mayhem je jako cpu limited.
Ja svoj evo vec 10 godina imam na 4.5 a napon ako se ne varam 1.23V. Mogu mozda dobit 100-200MHz vise al jednostavno ne vrijedi. Nije ni delid nista pomogao, samo nize temp.
Ne vjerujem da ce biti nesto bolja situacija. Gleda se samo profit, o kvaliteti i krajnjem korisniku niko nece razmisljati.
Zanimljivo je kako svi ovako razmisljamo, a malo ko da zastane i razmisli kolike smo ovce postali da razdvajamo kvalitet od prodaje
Sumnjam da ce se ta kupovina desiti. Ali ako bude, sta u opste znamo o Amazon Games osim da vole otkazivati igrice u pola developmenta?
Pa bolje otkazati pa da kupci ne očekuju ništa nego na kraju izdati poluproizvod po punoj cijeni po kojem će korisnici pljuvati po godinu dana. Treba imati u vidu da troškove otkazivanja nekog naslova snosi investitor u tom slučaju Amazon a ne kupci (njima je sva investicija u nešto probala). Ako je slučajno neko prije vremena uradio preorder i dobije inforamcije 1 godinu prije da je igra otkazana dobit će povrat novca i lakše mu je nositi se sa tim nego da nakon što igra izađe shvati da je prevaren u svakom pogledu.
Returnal uskoro i na PC. https://videocardz.com/newz/sony-ps...-with-support-for-dlss-and-fsr-new-leak-shows Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja cekam Uncharted 'Legacy of Thieves Collection', dolazi na pc u drugoj polovini oktobra. 2 igre, A Thief's End i The Lost Legacy.