Budžet tanak, ako neko ima kakvo jeftino kućište da je savršeno očuvano neka javi, zanima me XPG ili Cougar, dajem 50 KM, može i zamjena crno za bijelo, moje je fakat kao novo kupljeno u didakti. Best buy što bi se reklo Lokacija Sarajevo
Baš niko nema neko od ovih da bi prodavao? Eh da, dobro bi bilo da ima naprijed type-c. Možda i uzmem Cougar Uniface, to je najbliže tome što tražim...
Preporučio bih ti MX600. Imam ga i odlično je. Ja sam ga platio 120 KM korišteno nepunih mjesec dana.
Imam i ja Cougar MX600 i moram reći da je kućište brutalno moćno. Najbolje koje sam ikada imao, pravo savršenstvo. Preporučili su mi ga ljudi ovde na HardwareBase i nisam se pokajao.
Hvala vama na preporuci ali to kućište je sad najjeftinije 219 KM u Tehnolixu Uniface je bliže toj cijeni oko 150 KM s dostavom
Ja sam baš išao u tehnolix da pogledam ta tri kućišta. (3000d, uniface i ap). Ljudi otvorili da svako pogledam, stvarno su korektni maksimalno. Na kraju uzeo cougara, daleko najbolji izbor, fenomenalno kućište.
Bio danas u doperovoj radnji lično, cijena onog Uniface nije sa OLX tj veća je, toliko Ima Duoface i Archon Mesh doduše. I našao sam povoljan Dellov 34", umalo da kupim.