Reacher 2ga sezona zavrsila u petak. Meni losija od prve. Dosta lose napisano i izrezirano. Ovo vjerovatno snimano dok je bio onaj strajk pisaca u Holivudu. Najavili su da ce biti i treca.
I ja sam u petak pogledao zadnju epizodu, nisam baš nešto pretjerano zadovoljan, ali da ne spoilam svejedno vrijedi pogledati. Bit će dobro ako bude i treća sezona Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Ja evo imam jos 15min zadnje epizode. I meni je drago sto woke pizde, ali meni je ova serija po glumi i reziji na razini neke b produkcije iz devedesetih. I ovaj lik vala se nikako ne uklapa, kocko jedva hoda glumi specijalca Sent from my SM-S911B using Tapatalk
hahaha bas kocko. Definitivno prva sezona je dosta bolja, pogotovo ovih posljednjih par epizoda su svasta ubacili.. Ali hajde, da se pogledati u moru smeca.
Vi Reachera nahajpali jbte,ja skoro skinem sezonu,pustim epizodu...ono kao sto kolega napisa,B produkcija hollywooda iz 90tih Tako mi je na prvu izgledao i nakon gledanja jedne eipzode...ugasim i obrisem
Dobar je, meni je iskreno legao bas to bez skrivenih politickih poruka, bez political corect sranja, znaci Rambo i Terminator style
U knjigama je Reacher bas ovako ko od brda odvaljen. Zato mi u filmovima nikad nije legao Tom Cruz koji je metar i zilet.
Kako najavise da su poceli sa snimanjem nove sezone Daredevil, nesto mi prahnilo da odgledam stare sezone. Isto tako i Punishera odgledao.
Ja gledam Yellowstone na Netflix, top serija. Samo imaju dvije sezone a vidim peta ide... A torrente mi mrsko skidati pa na stick u tv, pegla Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nije losa ima neke postave glumačke iz Dark serije mislim i ova je na taj fazon al je baš mindfuck Sent from my galaxy s23