Jos jedna firma za dostavu iz USA se otvorila kupiglobal Domaci vlasnici https://www.facebook.com/kupiglobal
Meni se cini da je Peseto nesto zajebao, pa sad otvorili istu firmu pod drugim imenom. Stranica iz 2002-ge, gresaka kao u zadaci, ne izgleda legit nikako.
Legit je. Koliko sam skontao neko napravio identican posao.Pa sto da ne. Vidim ima i pravni broj, tako da je lako provjeriti u poreznoj. Probam sa jednim itemom, a i jeftinija je dostava.
Ok, mozda je legit, ali sumnjivo strasno. Neko napravio identican posao sa drugim sloganom u istim prostorijama haman..
Nije, nego je druga firma otvorena Naravno treba sve provjeriti. Ali kao sto rekoh iz nekih izvora znam da je legit.
Dakle neko je od "raje"? Iskreno, ko god da je, neka uloži malo novca u brending loga i stranice. Ovo je stvarno smješno kako izgleda. Jbg.
kupiglobal je odlican puno brze i bolje ide nego kod pesota. tesko da cu ja kod njih ista u dogledno vrijeme kupovati.
Kupiglobal je top Dobro ce biti da ne poskupe usluge, obzirom da je porast cijena i prevoza u najavi... treba sad nauzimat sta treba