E ovako raja.došao je konačno i taj dan.sinoć mi je stigao Barton 2500 i Abit NF7-S (nForce 2 chipset) i eto tako.malo sam se namičio oko postavljanja matične ali negdje oko 4 ujutro već je sve bilo gotovo. Još da podsjetim Bios u matične je isti onaj koji je bio u Penitum 1. Al to nije bitno... Nego interesuje me ovo.ukoliko je već neko imao iskustva sa ovom pločom nervira me jedna stvar. svaki put kad se računar pokrene i ono dodje crna slika i piše nešto u fazonu : Verifing bla , bla , bla i to potraje fino. Možel se to kako isključiti?Ukoliko ko zna volio bi da mi odgovori. Hvala.
ukljuci u biosu naredbu quick post, iskljuci other boot devices, prvo stavi disk da trazi pri boot-u (vjerovatno hdd-0), iskljuci raid (ako ga imas, a ne koristis)
ma pa nije to bios iz p1! pise award (ili neki drugi) pa negdje pokraj 1997... di bi stigo s biosom iz p1? podrska za agp, dual ddr, usb... kaj je to cable select??
ko je reko da nije za*ebancija ako ne stavim smajli : ) valjda je to bilo ironicno nakon njegova tri?
E sad. Kad god vidim da ima novih poruka vezano za ovu temu (koju sam sa ja postavio) sav se sturim od sreće i pomislim da ću neštp interesantno počitati , nešto što me interesuje. A umjesto toga naiđem na postove : ma ja ba šala,hehhe znamo se, ne izvlačim se , ) itd. Eto sad sam tužan.
Problem je tak sad stigao... ja sam sad u gorem problemu , rijesio sam ono najvažnije al sad još gora frka.više o tome na općoj diskusiji.