ATI RADEON 9200se 128MB DDR AGP 8X CRT /TV OUT / ( DVI optional) ili neku straiju 9200 iznesite svoje ponude pa da vidimo stha je najboljshe
kupujem dvd rom,a imam gforce 2 mx 400 64mb bez tvouta..isad kontam stha che mi dvd na 17",pa eto ako ko ima kaku mochnu 9200 nek se javi
svaki put ista priča... NEMOJ kupovat 9200SE, rađe kupi rabljenu Ti4200 ili čak GeForce3... sve kupi samo nemoj to!
ma ko ti je to reko? slika je loša ako je spoj samo preko cinč kabela, ali s-video-s-video ili s-video-scart je ok slika.
Ako ti suzi samo za TV-out i nizasta drugo (i za surfanje naravno), bez da ces igrati igre, ATI 9200 je dosta bolji izbor jer TV-Izlaz rula. Ja imam 18m kabla i slika je savrsena.
Crazy,slazem se sa tobom ...jer znam da "skoro" sve ATI kartice imaju veoma dobro uraden TV-in & Out ...posebno ovi zadnji modeli :wink:
Bravo majstore gdje si to cuo ? Ti imas GF 2 staru 4 god. igras igre na 20 fps- ova i nesta mi pricas o novim graf. de ba mali spusti se na zemlju i opali si šamar. Cuj ovo. heheheh... ccc poz.
tepSIJA,veoma zanimljivo ! Istina je da sam "imao" gf2...dok sada imam mnogo bolje A znas od koga sam cuo ? Od Hadzije kod kojeg ides svakodnevno POz.