Može li preporuka, ako je neko išao, za kupalište na Trebižat? Ili Drežnica. Za par dana idem na more, a planirali par dana prije HR provesti u Hercegovini.
Malo gdje ima noćni check in. Ja krenem oko 4-5 ujutro tako da sam rano na granici, rijetko da je bila neka gužva, do pola sata. Ali realno nikad ne bih išao na prelaze koji su poznati po gužvi. Npr Doljani su uvijek katastrofa. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Doljani su super, bar se krecu vozila, u CG stojis u mjestu 15 min pa pomjeris za jedno vozilo Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Drežnica je prelijepa. Imaš kupalište na donjoj Drežnici pored Motela Odušak a imaš i pored brane, možda nekih 700m iznad. Ako si avanturista cijelim tokom uzvodno imaš isto prelijepih mjesta, samo su prilazi malo zeznutiji. Idem evo treću godinu uzastopno i svaki put je prelijepo samo ovaj što je beba znatno poremetila ugođaj
Meni je Trpanj najbolje mjesto na Peljescu, mirno, nema guzvi, cijene i dalje ok, odlicno setaliste, i dobra plaza.
Kakva je ono ludnica na vodopadu Kravice nemaš gdje jaje baciti, Hercegovci svaka Vam čast znate iskoristiti prirodne ljepote u pravom smislu. Parking pun ko šipak koji je bio zna o čemu pišem, na drugoj strani busevi, jedni odlaze drugi dolaze. Treba spremiti i novčanik.