Logosoft - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by (:-D, Feb 8, 2008.

 1. MTV

  MTV Novi član

  [​IMG]

  116 HD kanala u ponudi SUPER TV usluge

  Poštovani korisnici,

  Ponuda vaše SUPER TV usluge je bogatija za 6 novih HD kanala: Alternativna TV, Super Sat TV, Superstar TV, Agro TV, Balkan Trip i Toxic TV. SUPER TV usluga sada u svojoj ponudi ima 116 HD kanala, pa se možemo pohvaliti da smo jedini operater u BiH koji ima preko 100 HD kanala u svojoj ponudi, od čega je 76 kanala u Osnovnom paketu. Imamo blizu 40 HD kanala više od naše konkurencije što SUPER TV uslugu svrstava u najkvalitetniju i najsadržajniju platformu u BiH, a svakim danom i dalje poboljšavamo sadržaj SUPER TV usluge.

  Vaš Logosoft

  https://www.logosoft.ba/116-hd
   
 2. MTV

  MTV Novi član

  Od mog zadnjeg posta do danas ubaceni su sljedeci TV kanali:
  BN 2 HD
  Euronews Serbia HD

  Prebaceni iz SD u HD:
  Laudato TV HD
  Sevdah TV HD
  TNT Kids HD
  Animal Planet HD

  Izbacen:
  Trace Sport Stars HD

  [​IMG]
   
  Last edited: May 20, 2021
 3. MTV

  MTV Novi član

 4. MTV

  MTV Novi član

  [​IMG]

  Novi SUPER TV paketi bez dodatnih troškova

  Poštovani korisnici,

  Za vas smo osmislili nove, poboljšane TV pakete u našoj ponudi koji će vam omogućiti gledanje više vrhunskog TV sadržaja i kanala po istim cijenama i bez dodatnih troškova.

  Već od 1.12.2021. vam nudimo nove, poboljšane pakete kako bi gledanje tv-a u vašem domu učinili jedinstvenim događajem. Odaberite jedan od tri nova paketa (Nice, Very nice i Great paket) te za istu cijenu kao i do sada gledajte više vrhunskih kanala bez dodatnog plaćanja.

  Spojili smo vama poznate SUPER TV pakete u Nice i Very nice paket i proširili ponudu, a u svrhu pružanja što boljih usluga osmislili smo za vas potpuno novi paket Great TV paket, koji će sa svojim sadržajem zabaviti cijelu porodicu.

  Kompletnu ponudu i izmjene možete pogledati u nastavku:

  [​IMG]

  Listu TV kanala pogledajte ovdje. Kombinujte svoju LoGO! Slagalicu na linku https://www.logosoft.ba/logo-slagalica ili nas pozovite na 033 931 900 ili 033 931 999 kako bismo zajedno napravili najpovoljniju opciju za vas.

  Vaš Logosoft

  https://www.logosoft.ba/news/ffcff7...88/novi-super-tv-paketi-bez-dodatnih-troskova
   
 5. MTV

  MTV Novi član

  Dodana Apollon videoteka.