Logosoft - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by (:-D, Feb 8, 2008.

 1. MTV

  MTV Novi član

  [​IMG]

  116 HD kanala u ponudi SUPER TV usluge

  Poštovani korisnici,

  Ponuda vaše SUPER TV usluge je bogatija za 6 novih HD kanala: Alternativna TV, Super Sat TV, Superstar TV, Agro TV, Balkan Trip i Toxic TV. SUPER TV usluga sada u svojoj ponudi ima 116 HD kanala, pa se možemo pohvaliti da smo jedini operater u BiH koji ima preko 100 HD kanala u svojoj ponudi, od čega je 76 kanala u Osnovnom paketu. Imamo blizu 40 HD kanala više od naše konkurencije što SUPER TV uslugu svrstava u najkvalitetniju i najsadržajniju platformu u BiH, a svakim danom i dalje poboljšavamo sadržaj SUPER TV usluge.

  Vaš Logosoft

  https://www.logosoft.ba/116-hd
   
 2. MTV

  MTV Novi član

  Od mog zadnjeg posta do danas ubaceni su sljedeci TV kanali:
  BN 2 HD
  Euronews Serbia HD

  Prebaceni iz SD u HD:
  Laudato TV HD
  Sevdah TV HD
  TNT Kids HD
  Animal Planet HD

  Izbacen:
  Trace Sport Stars HD

  [​IMG]
   
  Last edited: May 20, 2021
 3. MTV

  MTV Novi član

 4. MTV

  MTV Novi član

  [​IMG]

  Novi SUPER TV paketi bez dodatnih troškova

  Poštovani korisnici,

  Za vas smo osmislili nove, poboljšane TV pakete u našoj ponudi koji će vam omogućiti gledanje više vrhunskog TV sadržaja i kanala po istim cijenama i bez dodatnih troškova.

  Već od 1.12.2021. vam nudimo nove, poboljšane pakete kako bi gledanje tv-a u vašem domu učinili jedinstvenim događajem. Odaberite jedan od tri nova paketa (Nice, Very nice i Great paket) te za istu cijenu kao i do sada gledajte više vrhunskih kanala bez dodatnog plaćanja.

  Spojili smo vama poznate SUPER TV pakete u Nice i Very nice paket i proširili ponudu, a u svrhu pružanja što boljih usluga osmislili smo za vas potpuno novi paket Great TV paket, koji će sa svojim sadržajem zabaviti cijelu porodicu.

  Kompletnu ponudu i izmjene možete pogledati u nastavku:

  [​IMG]

  Listu TV kanala pogledajte ovdje. Kombinujte svoju LoGO! Slagalicu na linku https://www.logosoft.ba/logo-slagalica ili nas pozovite na 033 931 900 ili 033 931 999 kako bismo zajedno napravili najpovoljniju opciju za vas.

  Vaš Logosoft

  https://www.logosoft.ba/news/ffcff7...88/novi-super-tv-paketi-bez-dodatnih-troskova
   
 5. MTV

  MTV Novi član

  Dodana Apollon videoteka.
   
 6. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Veteran foruma

  zamjenili mi modem, medjutim sad pri svakom vecem downloadu puca konekcija? zna li ko do cega bi moglo biti?
   
 7. MadbaLL

  MadbaLL Overclocker

  istekao mi je ugovor za logo slagalicu prije više od 7 mjeseci i raspitivao sam se oko mogućnosti potpisa novog ugovora prema ovoj trenutnoj akcijskoj ponudi logo slagalice, međutim ne daju, kao to je samo za korisnike koji prvi put potpisuju (ista spika kao i kod telemacha).

  kao opciju za ostvarivanje određenih benefita su mi ponudili da putem maila pošaljem upit za najbolju ponudu koju mogu dobiti od strane odjela za korisnike, međutim ne rekoše mi na koji mail, a vidim na stranici su naveli samo onaj opšti mail [email protected], pa sad ne znam da li na taj da šaljem mail ili možda neko ima informaciju na koji mail ili kome direktno da se obratim za novu ponudu?
   
 8. dams82

  dams82 Komšija

  Pa pošalji na taj, i napiši nek proslijede kome treba. Ostavi i broj telefona za kontakt. Nema greške.

  Sent from my SM-G990B using Tapatalk