http://www.maxtor.com/en/support/downlo ... wnload.cfm Kako kazu poboljasnje performansi do 60%. Evo ja sam sad "skinuo" pa cu vas sutra izvjestiti o rezultatima.
A sa P4 mora biti iskljucen HT... :? Nego sta je bolje, imati omogucen HT ili taj MaxBoost ? :? I kakvi su rezultati ?
Primjeti se mala razlika sad neznam tacno koliko procenata ali ubrza ga malo... Problem postoji to sto moras imati dosta memorije da bi sve to radilo kako treba. Ja naprimjer kad upalim C&C generals sa 512Mb rama izgasi mi se Maxboost tako da nemam nista od toga...
mogu vam reci, da je software skroz slab.. drzao sam pc skoro 24 sata... imam ravan 1gb ddr rama.. pojeo mi je ram.. i onda se app iskljucio.. kao low memory... nebi vam preporucio da koristite ovaj program.. to je moj test...
Kenci, dobro sad sve zavisi koliko HDD imas, ako imas vise pise im na sajtu da onda trebas imati i dosta RAMa... U mom slucaju je samo jedan HDD...
imam samo jedan od maxtora... niti bi ih kada vise kupovao... a imam rama... 1gb finog ddr rama.. i hdd od 120gb... mislim da je program sranje..