Huh... ev dobio sam digitalac pa reko da pokazem raji svoj komp... haha prasine na onome bocnom kuleru :lol: @syss Sasvim sam zadovoljan aparatom i sigurno nisam pogrijesio sto sam ga kupio.. @ALL slike su rezolucije 1280*1024 , ali postom sam ih Editova u PAINT da budu manje sada su 1024*768 Rijec je o Kodak Easy Share CX 6330 digitalcu... eto moje makinje... P4. 2,4 GHz FSB 533, 512 DDR - 333- ATI 9200 128 ddr, 128bit.. 17' 753 DFX samsung, MX 500... uuh i MB MSI PT8 NEO sluzi me jos uvjek.. :wink: pozdrav.. i naravno koji komentar
Super ti komp izgleda osim prasine naravno. Obrisi to i imati ces veci protok zraka i manju buku! Gdje si kupio aparat i koliko KM?
Hehehe... onu prasinu jos nisam skinuo,, natjeracu brata da je ocistim jer kazete manje ce buke biti... A nisam ga ocistio ima 3-4 mjeseca.. Aparat kostao 194 € u njemackoj online Shop - Snogard Uz aparat mi je dosla i SD kartica 128 MB, 4 baterije NiMh-one sto se pune, dosao punjac, ono postolje DOCK ...nakih cd.a i sranja pun paket ... USB kablo, AV kablo.. mogu na TV gledat slike i VEdio zapise ... ima i zvuka sve u svemu super aparat ... poz..
Nije loše samo još mi nije jasno, držiš kučište na podu van pogleda i ono je šminkersko? ne kontam... Jesi se ti to upiso na fakultet pa nagrada aparat? ili?
Na vodu ??? kakva voda ba... a digitalac je poklon sto se nisam upisao na fax... da sam bio primljen kupili bih mi auto hehe.. ima drugi rok , jeb ga,,
Kulj ti je komp. samo čim sam vidio ovu tipkovnicu više ništa nije bilo isto. S njom se nemože igrat nikako tipke su totalka sjebane. btw. o kojoj ti vodi pričaš
Sta fali tast. ba ??? meni nije losa ! A ni nekoliko miliona otisaka na monitoru mi ne smeta P.S. rijetko igram u zadnje vrijeme... ustvari nikako ... ponekad uđem u GTA VC porvozam se po gradu .. Samo me odgovor deorena intresovao
? malo sta mu uradi coce moj prika ima nesta slicno ko ti samo mu je ploca karanana pa nabija oko 2400