-------Gray :twisted: Hardware-------- --------------HDD----------------- HDD Maxtor 80GB 7200 RPM 110KM HDD Maxtor 120GB 7200 RPM 160KM --------------VGA----------------- ATi Radeon 9200SE 128MB 100KM ATi Radeon 9550SE 128MB 140KM Geforce FX5200 128MB 110KM ---------------------------------- ----Sve je Novo-----
Ovaj Hard Disk od 120Giga koliko ima kesa ? :?: Ako 8 Mb Evo ti moj mail pa se nagodimo Ok [email protected] [email protected]
Obadva diska imaju po 2MB Cacha. Ja licno koristim Maxtor 80GB disk samo sa 8Mb Cache razlika je u nekih 15% izmedzu njega i ovog sa 2Mb Cacha. Ako bas insitiras mogu ti nabaviti ovaj sa 8MB,ali bi bio skuplji za nekih 20KM.. Obsirniji test Maxtor 6Y080L0 80GB pogledaj na hardwarebase. -----Link--- :arrow: http://www.hardwarebase.net/?akcija=recenzija&id=12
ako hoces tu fx5200 prodat, da ti dam gf2mx400 64mb i da ti dodam josh para, dogovorichemo se imash msn da se nagodimo :lol: pozdrav
pa kad nam je oglasnik najaktivnija rubrika... svi se hoce rijesit starog hardveraja nhf decki, ali komentari moraju bit!
Ahahhaha Nista od vase zelje da mi pokvarite posao... Momak je uzeooo Hdd :evil: :evil: :twisted: Mora neko i Mx-ice,Radeoke SE, FX5200 kupovati............ :lol: Nisu svi BABINIIIIII.SINOVIII........... :twisted:
ma ne zelimo mi tebi poso pokvarit, samo malo komentare bacit... hint: 9550se ti kosta ko novi sapphire 9550 128bit kod nas u hr ducanima :twisted:
Ooooooo Blagooooooo Tebi :cry: ooooo!!! Ne zavlaci guzicu gdje joj nije mjestoooooooo :twisted: :evil: Ma svi bi vi nesta kupili ali sta ces sve kokus do kokusa Ps. Cast izuzetcima :lol: :lol:
a gle moram komentirat, al nemoj mene napadat što ti je hardver skup :wink: da ne pričam kolko je 5200 jaka za 110km...
BlaBlaBla....... :lol: .......... Ma svi vi imate Titaniumke,Radeonke XT ,Pro...... A u stvarnosti se igrate na nekakvim Mx-icama,Magic Folovima.... :twisted: Da je svaka od ovih grafickih 20Km opet bi bila skupaaaaaaaaa.. :evil:
20km bi bila taman cijena za 5200... ima 3000 markova u prosjeku, pa to je u najanju ruku sramotno prodavat za 110km. ajde ti uhvati se oglasnika, pa ti se možda i posreći, ovako teško da ćeš preko foruma to prodat.