Imam problem naime prije dok sam igrao nfs underground jednostavno sve je picilo na max detaljima I svim mogucim I prekljucer bas kad je rodjak bio pokrenem ja igru ma stopa u potpunosti haj mene ono sramota kod njeg radi perfekcija ja smanjim detalje prvo 1024x768x32 pa onda 800x600x32 al I dalje isto stopa I izadjem ja iz igre I sutra dan je ponovo pokrenem stopa. Ja nju deinstaliram I ponovo instaliram I ponovo krenem al sad kad udjem u igru stopa ko ludo I kad podjem da izadjem stane na loadiranju I nece nikako da krene. I onda alt+f4 I izadjem drugog nacina nema. Neznam sta bi moglo biti instaliro sam patch I prije I poslije I stopalo je jedino mozda jeste da sam instalirao rivu tuner I gledo neke fazone al nebi trebalo jer nista nisam uzeo pod apply. Jos sam se bakco sa onim anti I anstropic al sve sam iskljucio I ponovo stopa. Nijedna vise ne stopa osim ove soker na max detaljima TOCA na max detaljima sa 2x anti.. Neznam u cemer je rijec znate li vi?
izvadi graficnu, ubaci je negdje drugo.. pa probaj ili izbrisi drajvere skroz na skroz.. nemoj samo update... skroz do temelja