NLO-i nad Meksikom

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Esh, May 14, 2004.

1. Esh

Esh HWB

Jucer je meksicka vojska objavila informacije o "incidentu" starom 2 mjeseca kada je snimljeno 11 NLO-a nad meksickim nebom koji su okruzili jedan avion. Slike kao i .avi fajlovi tog "otkrica", mozete naci na linkovima ispod:

http://www.ufocasebook.com/mexicanmilitary.html

http://www.spiegel.de/video/0,4916,2693,00.html

http://us.cnn.com/2004/WORLD/americas/0 ... o.ufos.ap/

Naravno, prije nego sto se pocnemo radovati (heh, kako ko mozda), treba uzeti u obzir par nelogicnih podataka kao sto su da vojska objavljuje informacije koje se ticu nacionalne sigurnosti te teoretski stvaraju paranoju uz cinjenicu da se u meksiku nalazi veliki broj antena i drugih istrazivackih timova (ko je imalo pratio naucna istrazivanja moze na internetu naci stotine tekstova o slicnim "incidentima" bas nad meksickim nebom) tako da ja smatram da se ovdje radi zapravo o privlacenju turista u ovu zemlju...

zasto da ne, kada rumuni mogu koristiti grofa draculu, valjda i meksikanci mogu koristiti aliene?

2. syss

syss Veteran foruma

ma znam to je sve vjerovatno hoax obični... ak netko dovoljno plati na vijestima će reć da mali alieni na sebi imaju levis hlače i diesel tenisice.

jučer za ručkom meni frend prepričava vijesti iz novima... eeee došli su nlo-i na mehiko, a kažem ja njemu nek mi onda otplate kredit za auto :)

3. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Ne vjerujem u NLO-e...

4. Shenron

Shenron Komšija

eeeeee moj ExmAn.... vjerujes da samo sami u svemiru?!

Ja nevjerujem da smo sami. Al isto tako nevjerujem da bas tako cesto dolaze do nas. Pa nemamo warp il tako nes...samo da stignes do najblize zvjezde treba (e neznam koliko..... jel 30godina?) dosta godina.

5. kenci

kenci Aktivista

ja vjerujem u NLO.. mislim 100% nismo sami.. a ima 100% civilizacija koja je 200 god ispred nas.. ;).. kad mi mozemo slati ljude na mjesec, oni mogu nesto vise..

6. jeretik

jeretik Komšija

Bizi ba, kako ne znate? NLO se prije par dana spustio u Mosnik, dosli vanzemaljci da kupe kupusa. Za*ebali se, nisu znali da je 500m dalje pijaca na kojoj je sve jeftinije...

7. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

A sto nebi bila 200 iza nas?

Mozda ima civilizacija , mozda negdje ali u nasoj galaksiji, ej mozda ima riba na evropi :)
    Nit je sunce jedno ...

8. kenci

kenci Aktivista

pa moze biti da su 200 godina iza nas..ali nismo sami

9. Shenron

Shenron Komšija

Mozda smo mi najrazvijenaija vrsta u svemiru?!
    A ako mislis o onoj europi o kojoj ja mislim, ipak je tu malo teze nac riba jer je ledeno...brrr...a nije ni dokazano da je na povrsini led i da je ispod leda more.

10. Shenron

Shenron Komšija

Mozda smo mi najrazvijenaija vrsta u svemiru?!
    A ako mislis o onoj europi o kojoj ja mislim, ipak je tu malo teze nac riba jer je ledeno...brrr...a nije ni dokazano da je na povrsini led i da je ispod leda more.

11. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Ma da, ja sam inače skeptičan za sve, pa još nisam siguran jesmol bili na Mjesecu, ja sam teoretičar zavjere :twisted:

Da, mislim na onaj satelit od Jupitera koji izgleda ko velika grudva, e more bit da je odem nekad na pecanje ako nista onda ce mozda moji praunuci ici :)

Na Marsu su isto nasli ko neku smrznutu vodu...a voda je izvor zivota kazu, ako nista imaju bakterije, mi imamo milion vrsta ovdje...

Ja mislim da u nasoj galaksiji nema zivota, ali sam negdje gledao emisiju i kako prikazuje jednu veliku mapu svih galaksija i zaokruzili su sta je istrazeno (iako ne mora znaciti da nisu fulili) i to sto su zaokruzili je bio jedan mali krugic a dok je neistrazeni dio svemira i još milion Sunca još daleeeeeeekoooo veći i daleeeeeeeko više planeta...daklem, svašta može bit bidne, ali sam nekako siguran da nikad nećemo stupiti u kontakt s nekim ili nečim...

U našoj galaksiji najveće izglede ima Evropa, prije je to bila Venera al kad su se Rusi "istopili" na njoj...eh jah :)

12. Shenron

Shenron Komšija

I ja sam malo skeptican sto se tice jesmo li bili na mjesecu.
    Pa zar je nasi sad tesko otic opet na mjesec? :D

13. abasi

abasi Aktivista

ja vjerujem i ne zezam se .

hladan mrtav.

@syss
    dobra ti ova za Levis hlače i diesel tenisice...

;)

poz...

14. syss

syss Veteran foruma

stari moj najgora stvar je što to nije ideja... ma sve se danas može kupit, prodat, reklamirat...