Igra koja ima ''sve'' a ustvari nema ništa. I budala vidi kad ovaj developer odgovara na pitanja da laže.. poginje glavu, sliježe ramena i ruke, i govorom tijela izdaje sam sebe.
najavili su 25GB patch, kazu da ce sa njim dodat svasta nesta novo xD a u pravu je Aldiin, stvarno se vidi da laze lik kad odgovara na pitanja Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Malo je bolje nakon fixa ali je optimizacija i dalje grozna. Izgleda kao mobilna igra a ide kao da je crysis na 4K. Primjetio sam da resetuje FOV na max 100 pa sam ja manuelno digao FOV i fajl.. No Man's Sky\Binaries\SETTINGS\TKGRAPHICSSETTINGS.MXML ..stavio na read only.
Probah i ja ovo cudo par sati. Dosadno, jednolicno. Bezveze skakutas uokolo i skupljas resurse za apgrejde/popravke.
Meni se i dalje pravo svidja. Valjda je ne forsiram, nego uletim ponekad 1-2h, pa se jos nisam zasitio. Mada imam par havera koji nisu silazili sa nje, pa im sad dojadila vec. Ja tek otisao sa svog planeta, i nasao onu svemirsku stanicu.
Ja sam do te mjere dosao na Destiny. Drndo je par mjeseci danonocno, a sad sam najveci pljuvac te igre. Lol. Kako je ta igra mogla mocna biti samo da nisu silno grajdanje forsirali, i da su se potrudili malo vise oko kolicine kontenta.
Steam is refunding No Man's Sky even if you played more then 2 hours, so if you want a refund DO IT. https://www.reddit.com/r/gaming/comment ... en_if_you/
Ja sam batalio nakon 4-5 sati igranja. Mali inventory i nepostojanje custom waypoint-a su mi je najviše pokvarili igru.
Inventory se povecava kad nadjes veci brod, plus exosuit mozes do 40 mjesta upgrade. To sa waypoint se 100% slazem.
Znam to, al' sve mi je to smaranje a ne uživanje. Našao sam dva nova broda i to je to. Da igra ostavlja mogućnost da pronađem brod sa +10 slotova ne bi bio nikakav problem, ali za +1 se neću za******ti svaki put i popravljati ga iznova.
48 slotova. Što se tiče brodova, nađeš planetu koja je bogata recimo Gravitino kuglama, ubiješ velikog sentinel-a (spawna se kad je bounty 4 ili 5, nisam siguran), nakon toga te više neće napadati, pokupi Gravitino kugle, sell....profit :smt003 Samo nemoj napuštati planetu prije nego zaradiš dovoljno.