Danas sam kupio kod Mugdima plocicu od 256Mb ram-a pc 433 i slucajno hajde rekoh da vidim sta kaze Aida 32 i evo sta mi izlista Informacije o memorijskim modulima Ime modula Kingmax MPWB62D-38KT3R-FHA Kapacitet modula 256 MB (1 rows, 4 banks) Tip memorijskog modula Unbuffered Tip memorije DDR SDRAM Brzina modula PC3200 (200 MHz) Širina modula (bit) 64 bit Napon na modulu SSTL 2.5 Metoda otkrivanja pogreški Nema Brzina osvježavanja Skraćeno (7.8 us), Self-Refresh Najviša CAS latencija 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz) 2. Najviša CAS latencija 2.0 (7.5 ns @ 133 MHz) Podržano od strane memorijskog modula Early RAS# Precharge Nije podržano Auto-Precharge Nije podržano Precharge All Nije podržano Write1/Read Burst Nije podržano Buffered Address/Control Inputs Nije podržano Registered Address/Control Inputs Nije podržano On-Card PLL (Clock) Nije podržano Buffered DQMB Inputs Nije podržano Registered DQMB Inputs Nije podržano Differential Clock Input Podržano Redundant Row Address Nije podržano Proizvođač memorijskog modula Naziv tvrtke Kingmax Inc. Informacije o proizvodu http://www.kingmax.com/product/pro_newp.htm Ali najvaznije je da pise da je prepozna da je to pc 3200, ja sada nisam siguran dali je to do AIDE 32 (mozda je ona ne prepozna dobro) ili mi je stvarno prodao plocicu pc400. Napomena nemam je gdje isprobati na tim frekvencijama zato sto imam durona na 1GHz, ali kupio sam je za buducnost. Pa ako nekome nije mrsko neka, ako ima ovu memoriju da pogleda kakve kod njega karakteristike ocita AIDA 32 ili neka mi kaze koji program je dobar za prepoznavanje memorija. P.S. Na plocici stoji naljepnica Kingmax 256MB pc 433/400 Tacno ovako Hvala unaprijed svima na odgovoru
Ama nisam ja rekao da bi mi zavaljivao nego kazem tako mi ocitala AIDA 32. Ali mislim da nije bas najbolje prepoznala zbog toga sto sam otisao na pc expert gdje su testirali istu ovu memoriju i potpuno je ista i kod njih cak i naljepnica je ista na kojoj pise Kingmax 256MB pc 433/400. Ali hvala svima na odgovoru. Ali ako zna neko neki program koji mi moze bas reci sve o memoriji cisto da imam neka stavi kako se zove ili link
ja mislim da 433 nije sluzbeni JEDEC standard pa da je do toga u ustalom vecina memorija moze radit na 433 vjerovatno su ostavili mogucnost raji il 400 il jos 33
Znaci, ali sta mi to znaci kada mi je komp pun virusa . Ako ne formatiram jednu particiju ostati ce mi i opet ista prica.
Znaci, ali sta mi to znaci kada mi je komp pun virusa . Ako ne formatiram jednu particiju ostati ce mi i opet ista prica.
ma imam NOD32 . I nisu to samo virusi, ima tu jos dosta stvari zbog kojih moram formatirati hdd i tako . Paranoican sam i tako to......