Prodajem laptop Intel Pentium 1400MHz 256MB DDR 64MB graficka 15,1" monitor 30GB HDD DVD-ROM Integrisana LAN i modem kartica, tv-out, vga Sa original adapterom, samo nema baterije al radi na struju normalno. Ponude ovdje ili na PM, moze i zamjena za PlayStation 2 uz doplatu..
Izvadio sam 256MB memorije i stavio 512MB tako da je sad cijena 550KM, ima dva slota za memoriju tako da se moze ugradit jos.
Konfa se malo promijenila... Intel Pentium M 1400MHz 768MB DDR 64MB graficka 15,1" monitor 30GB HDD DVD-ROM Integrisana LAN i modem kartica, tv-out, vga Cijena 450KM U obzir dolazi zamjena za PS2 sa doplatom.
Marka je Founder, mada na njihovoj stranici neces skoro nista nac, ali drivreri i sve ostalo se nalazi na intelovoj stranici.
Nemam slike, da imam dao bi je! Siv je skroz, tanak,uz njega dajem i torbu nije putnicka vec za laptop :lol:
Evo trazim ima 3 dana po netu bateriju za taj laptop, i nema nigdje. Gledao sam i na ebay.de. Ako nađem bateriju, dogovorit cemo se.
Cccc odes u neku radnju koja je malo bolje snabdjevena IT opremom i narucis preko njih i dobijes za 2 dana, sto komplikujete stvari kad se moze jednostavnije puno...cijenu mogu spustit na 400KM i to za kes i nize ne mogu nema me onda nigdje...
Imam PS2 DEBELI, SREBRENA BOJA, sa MEMORISKOM KARTICOM, 3 joysticka DUAL SHOCK, + 20-tak IGARA . Javi se na moj msn danas-bit cu online pa cemo se dogovriti
Bolan, nema baterija za taj model. Ako na e-bay nema, nema nigdje. Ti ubaci novu bateriju u njega, i ja ti dam 550KM.