Ako je ko zainteresovan imam 256 Mb RIMM ( Rambus ) memorije za prodati koju podrzava ova ploca Asus P4T
nije stamparska greska to je p4 koji odgovara ploci : asus p4t http://www.digit-life.com/articles/asusp4t/index.html
Evo fino vam covjek kaze, a potrazitite malo po netu i pogledajte sta vam nije jasno u vezi tog socketa
ovo su oni prvi intel P4, steta sto nema RAMBUS-a bas toliko u prodaji...jel ovaj cpu imao codename Garibaldi ili tako nesto?
Jeste, to su prvi P4 procesori, a za codename nemam pojma, a sto se rambus-a tice prava je steta sto ga nema kupiti, ni novog ni polovnog
meni pase 100KM, a javi koja je cijena sa Gf4...mozemo to zavrsiti danas ili sutra,ako ti odgovara ponuda...
Ne mogu ici ispod 120 KM, to je konacna cijena koja obuhvata Maticnu i procesor, sa rambus memorijom i grafickom 180 KM, ako odgovara javi se
russ-co, moze i ova solucija, ako nisi raspolozen za kupovinu, ja bih ti za tvoju memoriju ( 512 Mb Rambus) bio spreman dati 70 KM
lafe,koliko ti imas rambusa pa je cijena sa VGA i RAM 180KM, da razmotrim i ovu opciju,,,,hajd molim te posalji tel br na PM sa lokacijom pa da skontamo nesto :wink: