P: Tesla TV 50" 4K 2/16 GB

Discussion in 'Računari i komponente' started by Reznor, Jul 31, 2024.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Reznor

Reznor Overclocker

Kupljen od PCUltra sa jednom poznatom manom - HDMI portovi ne rade, potrebna je zamjena ploče, ko želi može poručiti novu preko Comtrade, ali može se i ovako koristiti.
    Kako rekoh na oglasu za računar, danas mi se desila nezgoda s autom, te kako sam bez posla prinudila me situacija da oglasim neke od stvari na prodaju.

Cijena je 300 KM na OLX (originalno plaćeno 350 KM), ali može za HWB za 250 KM. Ima i dalje DVB-C, AV, Wi-Fi, ScreenCast itd.

Lokacija Novo Sarajevo, ovo ne bih transportovao nigdje van Sarajeva i ne šaljem poštom, jer nemam kutiju.

link na olx: https://olx.ba/artikal/62874755

2. Reznor

Reznor Overclocker

Javio mi se "Tajson" sa sedmero djece i nudi 150 KM pa da kažem da je zadnja najniža 200 KM samo da ode :D

Last edited: Aug 1, 2024
  3. selvin

selvin Moderator

A kako ga spajas kad ne radi hdmi?

4. Reznor

Reznor Overclocker

Ima još i AV izlaz, ali ja gledam moja webtv, screencastam telefon na youtube, ima stremio, android tv je na kraju krajeva. U sobi nemam nikakvih kablova, konekcija ide preko Wi-Fi na TP-Link Mesh.
    Imam AV to cinch kabl od xbox 360 moram sutra probati i to je li radi, pošto je moja tv box samo na hdmi i cincheve.
    Također ima i adapter hdmi to AV da se uzme 1080p i 4K.

Usput koga interesuje neki je kvar na procesoru, opet panel od TV je ispravan, servis i dijelovi se mogu dobiti preko comtrade, a vjerujem da će se uskoro pojaviti i korištene ploče za 150 KM, tako da kome treba samo android tv i wifi da ga isproba, mislim da je fer cijena i ponuda, pa poslije se može uzeti šta bolje. Model je 2/16, ostali se prodaju sa 1/8 i oni su spori prilično. Ako još ima neko da ovo zna popraviti sam, onda idealno.

EDIT: AV uhvati signal, ali je slika scrambled, možda je do kabla, možda do ploče TV-a, ne znam.

Last edited: Aug 1, 2024
    selvin likes this.
  5. Reznor

Reznor Overclocker

Bump mali, rade antenski ulazi samo da spomenem i to, jučer čovjek tražio da ispitam i preko zemaljske digitalne tv nađe 21 kanal, slika odlična. Odustao je haman, jer mu se ne isplati dolaziti lično iz BL.

6. Reznor

Reznor Overclocker

Može lock, otišao po cijeni s OLX-a.

Thread Status:
Not open for further replies.