PiP: iPhone 14 128 GB

Discussion in 'Igre, konzole, telefoni i drugi gadgeti' started by zoi, Jan 4, 2025.

1. zoi

zoi Veteran foruma

Pozdrav svima, koliko je realno za iPhone 14 128 GB, sa 85% zdravlje baterije? Očuvan, bez ikakvih oštećenja. Nemam trenutno slika. Sve originalno dolazi iz njega.

Eto ako neko na hwb hoće 850 KM. Ako je student možemo se dogovoriti :D

Last edited by a moderator: Jan 4, 2025
  2. darsh

darsh Aktivista

Baš tražim iPhone ali mi je to realno puno pošto mogu uzeti 13 nov za 950.
    Na Ebayu se cijene kreću oko 400$ oko 750KM

3. zippoo

zippoo Veteran foruma

Dodaj na tu cifru jos 35% davanja drzavi pa ces vidjeti da ne mozes,mislim na ovo sa ebaya

4. zoi

zoi Veteran foruma

Ako možeš nov 13 za 950 kupiti moj ti je savjet da ga kupiš. Ja da ti dam ovaj i za 750 KM opet po meni bolje nov 13 za 950, a ne mogu ti ga dati toliko jeftino ni blizu. Skontaju se i vidi, tvoje su pare u pitanju.

To sa ebaya ti je zippo već odgovorio, a i to je opet pitanje kakav će ti doći.

5. darsh

darsh Aktivista

To s Ebaya sam stavio kao neki okvir za cijenu.
    Naravno da se ne isplati naručiti ništa iznad 300KM.

6. zoi

zoi Veteran foruma

Ebay nije okvir za cijenu jer nisu cijene koje možeš dobiti kod nas. Za nas je okvir olx.

Reznor likes this.
  7. darsh

darsh Aktivista

Okvir je za koliko možeš prodati, a realno na olx slabo tko nudi keš i uvijek ide ona koja je najniža.
    Upravo na olx su novi iphone 13 950-970KM.

Najveći faktor cijene polovnog je fizičko stanje i baterija, tako da je teško odrediti realnu cijenu bez toga.
    Ako je mobitel u top stanju bez vidljivih tragova korištenja onda je ok cijena.

8. zoi

zoi Veteran foruma

9. zoi

zoi Veteran foruma

750 KM, žuri mi se.