Ukoliko vam se desava da imate slabu konekciju ili vidite da imate vecu upload neko download provjerite da u startup-u slucajno nemate sljedeci program "mspn32.exe". Prograd izgleda salje pakete sa vaseg racunara ka internetu (ne vjerujem da vam ista uzima sa racunara) tako zauzima konekciju i gusi je. Nasao sam ga us system32 direktoriju i u prefatch direktoriju. Eto toliko da se pricuvate EDIT: Antivirusi ga ne vide, bar ne AVAST ni SpySweeper... nisam vidio da ima informacija o ovome na netu. U Googl-eu samo 4 stranice koje sadrzavaju informacije o ovome.
Ne udaljavaj se od teme iskusni, za tog ima MSN i mislim da je bar meni to sto puta rečeno a i ostalim je... U mene ga Boga mi nema :mrgreen: Fala Bogu. Al' fakat je sam ovo otkrio jer je njemu zasmetao. :wink:
Nemam ga ni ja, ali to ne umanjuje tvoj doprinos. Nikad ne znaš kad će ti se pojaviti, a ne bi znao šta je to da nije HamziBega...
Imam ga na starom kompu, hvala punoooo!!! Samo meni nije nikakvih problema sa downloadom bilo nego samo pola sata bootanje računara (nije ni čudo kad je Pentium 2) , a na trenutnom kompu ga nema (amd athlon 64 3200+) Thx :wink: