Meni ce biti dopunska djelatnost. Nije primarna, pa necu placati one doprinose i to... iPlay javim ti se na PM
Da li je iko registrovao virtualni office (unutar nekog poslovnog HUB-a) kao obavezan poslovni prostor priikom registracije obrta? Neka iskustva? Da pojasnim ... Želim registrovati obrt kao dopunsku djelatnost, međutim ovo čim se bavim zahtjeva poslovni prostor. Naravno, posao je takav da ja to sve mogu raditi u stanu, ali zakon kaže da tu vrstu obrta moram obavljati u regularno registrovanom poslovnom prostoru. Obzirom da mi to dodatno povećava troškove, a poslovi su povremeni, nikakav spektakl od zarade, tražim način da to zaobiđem. Ideja je da eventualno "zakupim" desk ili virtualni office u jednom od hubova pošto oni nude mogućnost registracije na nihovu adresu. Da li je iko radio tako nešto? I da li će to prihvatiti u opštini prilikom registracije? Toliko sam ispeglao ove u opštini do sada da ako im sada dođem sa ovom fix idejom, pozvaće security da me izbace napolje... Otvoren sam i za neke druge opcije, ako ih ima.... Hvala unaprijed
Pa vrlo vjerovatno da ce ti prihvatiti prilikom registracije jer ti dajes izjavu u prostoru, njegovoj velicini, itd. Nece niko obilazit pri registraciji. Ali je pitanje hoce li ti inspekcija prihvatiti kad dodje prvi put.