Privatni biznis

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Bumbe, May 6, 2013.

 1. Qler

  Qler Veteran foruma

  Meni ce biti dopunska djelatnost. Nije primarna, pa necu placati one doprinose i to... iPlay javim ti se na PM :)
   
 2. Stormbringer

  Stormbringer Aktivista

  Da li je iko registrovao virtualni office (unutar nekog poslovnog HUB-a) kao obavezan poslovni prostor priikom registracije obrta? Neka iskustva?

  Da pojasnim :cool:...
  Želim registrovati obrt kao dopunsku djelatnost, međutim ovo čim se bavim zahtjeva poslovni prostor. Naravno, posao je takav da ja to sve mogu raditi u stanu, ali zakon kaže da tu vrstu obrta moram obavljati u regularno registrovanom poslovnom prostoru. Obzirom da mi to dodatno povećava troškove, a poslovi su povremeni, nikakav spektakl od zarade, tražim način da to zaobiđem.
  Ideja je da eventualno "zakupim" desk ili virtualni office u jednom od hubova pošto oni nude mogućnost registracije na nihovu adresu. Da li je iko radio tako nešto? I da li će to prihvatiti u opštini prilikom registracije?
  Toliko sam ispeglao ove u opštini do sada da ako im sada dođem sa ovom fix idejom, pozvaće security da me izbace napolje... :D

  Otvoren sam i za neke druge opcije, ako ih ima....
  Hvala unaprijed :cool:
   
 3. selvin

  selvin Moderator

  Pa vrlo vjerovatno da ce ti prihvatiti prilikom registracije jer ti dajes izjavu u prostoru, njegovoj velicini, itd. Nece niko obilazit pri registraciji. Ali je pitanje hoce li ti inspekcija prihvatiti kad dodje prvi put.