Problem sa konekcijom

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by veki81, May 12, 2011.

1. veki81

veki81 Aktivista

Imam problem kad se konektujem na internet (ADSL net flat 2) uz to sto imam slabu liniju pa mi pocesto puca konekcija sad mi se desi da mi zaledi racunar kad mi konekcija zaglavi i ja hocu da se diskonektujem pa ponovo konektujem nekad mi se desi da mi zaledi skroz comp pa nekad ono i zapisti, a i kad upalim komp dugo traje dok se konektuje na router tj onaj plavi krugic na ikoni od mreze dugo se vrti O.S. mi je win7 ultimate 64 bit.

P.S. Ako ko zna neki link za dobar software za testiranje konfiguracije cpu ploca ram i grafa

2. Esh

Esh HWB

Prvo rijesi probleme sa konfiguracijom, pa onda zovi Telecom da ti testiraju liniju.

U BIOS-u vrati sve na default postavke, provjeri temperature za CPU i graficku, testiraj RAM uz MemTest, instaliraj zadnje drivere za sve komponente + Windows zakrpe.

3. veki81

veki81 Aktivista

sve obavljeno pa cemo vidjeti sta ce se desavati a sto se telekoma tice zvao sam ihi kazu da mi nesto linija nije uredu i dami konekcija varira puno da ce poslati servisere ali to je bilo prije 15 dana i nikad nikog

4. Esh

Esh HWB

Dok dodje tvoj radni nalog na red ili drugim rijecima, probaj zvati opet :)