Dakle problem je u sledećem, ne mogu da se odlučim između WD, Seagate Barracuda i Maxtor 120Gb S-ATA diska Ajd da čujem mišljenja
Vjeruj mi da je gotovo svejedno. Naime, ono sto moras pripaziti je: kolicina cache-a te kolika je garancija na pojedini. Radi se o tome da sam imao prilike raditi sa svim spomenutim modelima te je razlika u performansama minimalna, no ako duzu garanciju izvuces - na konju si Inace, preferiram Maxtor.
Pa na Maxtor-a je 2 godine garancija, inače su svi sa 8 mega keša. Inače mi je Seagate nekako favorit ovde jer Maxtor-e ne gotivim baš previše
a gle ne znam kako "dišu" sata maxtori, al stvarno ih ne volim. makar po hdtachu je ovaj moj brži od seagatea 7200.7, al kolko sam se s njim napatio... samo ti gledaj garanciju i bez brige si.
ma danas su svi diskovi više-manje jednaki tihi, naravno seagate je super-tih. ne znam kako noviji wd-ovi, ali malo stariji modeli (<40gb) su mi zadavili poprilično glavobolja.
U mene je WD 60 GB radi super tiho i nikada nisam imao nikakvih problema sa njim. Znao sam dnevno formatirati disk i do 5 puta. Pitajte Spidera ako ne vjerujete . On je zivi svjedok !!