pozdrav... slabo se razumjem u hardver pa zamolio bi vas za pomoc... komp je ovakav: Ploca ASUS P4SD - VX procesor P4 2,8 HDD Barracuda 7200.7 160 Gbaytes CD: sony DVD RW Graf: GeForce FX 5600 128MB koliko bi mogo dobit za koji dio... Hvala...
jel komplet masina ili dijelovi? hajd napiši ako je komplet bez monitora, ja mislim mijenjat ovo svoje...
Zato ja spasavam stvar c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts.msn i c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts Na kraj sa wordpad dodaj ove linije 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net Nema na cemu
ajd napravi to pa da se dogovorimo btw lokacija ja Tuzla tu je i flopy, napajanje, modem a mozda i ubacim bezicnu tastaturu i mis.
e ovako.. dao bi sve za 450 KM ploca, proc, monitor 17, graf,HDD, ram, dvd rw, modem, flopy. kuciste i napajanje. ako ima zainteresovanih nek se javi na PM. hvala
E zlaja drug moj kako bi meni sad dobro dosao taj disk.Jarane da ga dajes za 10 km ja bi se dvoumio jer sam sa lovom doji pravo :mrgreen: :lol: