Promjene dolaze mislim sutra gdje ce starter i standar verzije dobiti dodatne operatere. Mislim da ce starter "startati" sa 6 operatera a standar sa 20. Jedino ne znam da li kaci trenutne korisnike ili samo one u buduce.
Svakako treba izbjegavati starter jer je potrebno previše farmanja da bi se i ti preostali operateri otključali.
Ne pamtim kada mi se ovako "isplatila" jedna igra kao sto je R6. Ima partija kada daš sve od sebe i opet truba.. Ili kada ih lagano dobijemo .. Ali u oba navrata bez frustracija. Koliko znaci ispeglana i fluidna igra. Bude odlicnih borbi i izgubiš da ne dobiješ ni jednu rundu ali se opet dobro zabavis. Tacno mnogo znaci kada se ne boriš sa problemima same igre. A samo 15€. Jeste farm fest ali se ne mislim dugo odvajati od Mute + Ash kombinacije. Vjerovatno je to jos sve bolje kada igras sa jaranima ali jbg, nemam kad'. Svaka preporuka.
Dobar je siege, otključao sam na xboxu sve originalne I još nekoliko dodatnih operatora, samo je previše time consuming pa sam prestao igrati. Dobro ispeglana što jest jest