Prije sam na ovaj site dolazio samo zbog foruma, tekstove povremeno provjeravao...U zadnje vrijeme samo čitam tekstove na prvoj stranici! Svaka čast!
Hvala. Iskoristit cu ovu priliku i da javim kako napreduje nova stranica. Dakle, novi CMS je 90% zavrsen, a u togu je i migracija na novi server pa ako nesto bude zezalo u narednih dan - dva, o tome se radi. Trenutno nam problem predstavlja novi logo - kojeg jos nemamo, a pokusavam da se nadje nesto sto bi bilo prepoznatljivo u narednom periodu, bas kao i sama stranica ili popularna skracenica HWB. Na zalost, nekog znacajnijeg pomaka na bh. IT trzistu nema, sto znaci da i dalje sve ide cisto iz entuzijazma, a nadam se da ce s novom stranicom (koja bi trebala biti gotova do kraja godine), meni prikljuciti jos neko kome nece bit mrsko napisati barem par kvalitetnih vijesti tu i tamo. Na novoj stranici ce biti i par novih, veoma korisnih dodataka (nek ostanu iznenadjenje za sada), a probat cu / cemo da svakako bude i vise recenzija. Da, i font ce definitivno biti veci uz optimizaciju za vecu rezoluciju Sto se tice vijesti koje za sada objavljujem, pokusavam da napisem ukratko o najzanimljivijim desavanjima, cisto da neko ko nema mnogo vremena, a zeli da je u toku sa "glavnim desavanjima" moze da uprati sta se novo desava, tako da preskacem razna nagadjanja o broju pixel shadera, kodnom imenu, velicini PCB-a i slicno.
Odlično Enise. Ja ću vidjeti da probam nešto uraditi oko logoa, ako bude valjalo prvo meni, pa tebi, i ostalim prihvatite ga, ako ništa, ima i drugih ljudi. Što se tiče novosti, čim otklonim jednu "smetnju" u životu počinjem i to. Ovo me kolje sad za sad...