riječ-dvije

Discussion in 'Sadržaj, prijava problema i prijedlozi' started by monK, Oct 5, 2006.

 1. monK

  monK Komšija

  Prije sam na ovaj site dolazio samo zbog foruma, tekstove povremeno provjeravao...U zadnje vrijeme samo čitam tekstove na prvoj stranici!

  Svaka čast!
   
 2. Esh

  Esh HWB

  Hvala.

  Iskoristit cu ovu priliku i da javim kako napreduje nova stranica. Dakle, novi CMS je 90% zavrsen, a u togu je i migracija na novi server pa ako nesto bude zezalo u narednih dan - dva, o tome se radi. Trenutno nam problem predstavlja novi logo - kojeg jos nemamo, a pokusavam da se nadje nesto sto bi bilo prepoznatljivo u narednom periodu, bas kao i sama stranica ili popularna skracenica HWB.

  Na zalost, nekog znacajnijeg pomaka na bh. IT trzistu nema, sto znaci da i dalje sve ide cisto iz entuzijazma, a nadam se da ce s novom stranicom (koja bi trebala biti gotova do kraja godine), meni prikljuciti jos neko kome nece bit mrsko napisati barem par kvalitetnih vijesti tu i tamo. Na novoj stranici ce biti i par novih, veoma korisnih dodataka (nek ostanu iznenadjenje za sada), a probat cu / cemo da svakako bude i vise recenzija. Da, i font ce definitivno biti veci uz optimizaciju za vecu rezoluciju :)

  Sto se tice vijesti koje za sada objavljujem, pokusavam da napisem ukratko o najzanimljivijim desavanjima, cisto da neko ko nema mnogo vremena, a zeli da je u toku sa "glavnim desavanjima" moze da uprati sta se novo desava, tako da preskacem razna nagadjanja o broju pixel shadera, kodnom imenu, velicini PCB-a i slicno.
   
 3. BiceBolje

  BiceBolje Overclocker

  Odlično Enise.

  Ja ću vidjeti da probam nešto uraditi oko logoa, ako bude valjalo prvo meni, pa tebi, i ostalim prihvatite ga, ako ništa, ima i drugih ljudi.

  Što se tiče novosti, čim otklonim jednu "smetnju" u životu počinjem i to. Ovo me kolje sad za sad...