Rostilj

Discussion in 'Generalna diskusija' started by AggressoR, Feb 13, 2025.

1. AggressoR

AggressoR Komšija

Sta mislite o nekom okupljanu-rostilju?

Ja sam nekad davno dolazio ovdje pa sam napravio vecu pauzu ne poznajem sve korisnike, ali bi mogli organizovati neko druzenje.
    Posto su jos uvijek hladni dani to bi nekad moglo biti krajem marta- pocetak aprila.

Nisam racunao koliko korisnika dolazi iz kojeg grada ali po mojoj procjeni najvise i TK kantona.
    Ja bi mogao organizovati neki smjestaj na KOPU (Sicki Brod) da se prenoci, ako ima neko nesto posebno neka kaze.

Mogli bi orginazoavati odlazak u Vares kod Taleta, tamo je sigurno jeftni smjestaj jer se ne isplati otici na nekoliko sati.
    U tom slucaju mogli bi angazovati Taleta da dodje po nas jer njegovo vozilo najmanje trosi. Druga opcija je Selvin ali hocemo se moc potrpat u taj cls. Treca opcija je moja Alfa, ali ako se pokvari onda cemo raspaliti rostpi na pola puta (steta sto je dizel da ne mozemo raspalit vatru), ili da mi zena dadne punta ali onda i ona ide.hhh (mogu se Taletova s njom druzit)
    Neko rece da vozi mazdu, ako nije DFP iscupan ja ne bi rizikovao.

(ima Samir Alfista, ali dok mu promjenimo sve svjecice i naspemo ulja u TS, dodje nas kao na narucimo BiK-a s raznja)

2. Qler

Qler Veteran foruma

Vi recite kad i gdje :) ja cu sa CLSom se nekako dovuci.

3. XTRage

XTRage Veteran foruma

Nemojte kod taleta, udavit ce pricom o bestbuyu.

4. Qler

Qler Veteran foruma

Ma nece, bacimo suplju, a Vares nije losa opcija, ako Tale zna gdje bi mogli zapaliti kakav rostilj.

5. zippoo

zippoo Veteran foruma

6. p4ja

p4ja Komšija

ovo bi bilo vrhunski!

7. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sam definitivno za.

8. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Ovdje bi moglo ali sad je prehladno za roštilja, upravo snijeg pada.

9. Qler

Qler Veteran foruma

Pa nećemo danas :) normalan da ćemo kad bude lijepo vrijeme, dok se organizujemo, eto aprila :)

10. Bio_Sam_Zmijanac

11. selvin

selvin Moderator

Ma kakav Vareš, skupilo bi se 3 čovjeka :) Dajte neku lokaciju gdje ima najviše zainteresovanih.

12. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Al je zato vares best buy :D

13. mobsterc

mobsterc Overclocker

Za sada vares izgleda ima najvise glasova :D

14. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Pa Sarajevo ili Tuzla, najviše forumaša je iz okolice ova dva grada, a Vares je na pola puta :D

Nece selvin da ga best buy Tale saceka na domacem terenu...

p4ja likes this.
  15. selvin

selvin Moderator

Hahaha, bio sam ja s Taletom na njegovom domacem terenu vec :)

Ma nije bas na pola puta, nesto izmedju Olova i Kladnja nam je na pola puta :D

Bice neka anketa haman, pa da vidimo i broj ucesnika i moguce lokacije :)

16. Qler

Qler Veteran foruma

Strah Selvina da mu se ne svidi Vareš :D

p4ja and hurmash1ca like this.
  17. selvin

selvin Moderator

Ima i tog. Morat cemo drzat upaljeno auto da mozemo mi iz Tz i Sa disat gore.

Ajdin87, p4ja, dino73n and 3 others like this.
  18. dino73n

dino73n Veteran foruma

Al neko sa izvadjenim DPF i ugasenim EGR.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ajdin87 and selvin like this.
  19. AggressoR

AggressoR Komšija

Ma malo ATF-a nasut u vozilo koje ima DPF i onda ga natjerati neka upali ciscenje.

20. Bio_Sam_Zmijanac

Ma meni nije problem SA i Tuzla, samo nek je vikendom. Vareš je fina i mirna lokacija ali je daleko od TZ 2,5 sata a od Sa oko 1h.
    Rijedak je ovdje zrak, na 1000+ m.nm. Moraju biti jaka pluća :D, ponesite boce sa kisikom. A usput da ocistite garez sa usisa.