Sta mislite o nekom okupljanu-rostilju? Ja sam nekad davno dolazio ovdje pa sam napravio vecu pauzu ne poznajem sve korisnike, ali bi mogli organizovati neko druzenje. Posto su jos uvijek hladni dani to bi nekad moglo biti krajem marta- pocetak aprila. Nisam racunao koliko korisnika dolazi iz kojeg grada ali po mojoj procjeni najvise i TK kantona. Ja bi mogao organizovati neki smjestaj na KOPU (Sicki Brod) da se prenoci, ako ima neko nesto posebno neka kaze. Mogli bi orginazoavati odlazak u Vares kod Taleta, tamo je sigurno jeftni smjestaj jer se ne isplati otici na nekoliko sati. U tom slucaju mogli bi angazovati Taleta da dodje po nas jer njegovo vozilo najmanje trosi. Druga opcija je Selvin ali hocemo se moc potrpat u taj cls. Treca opcija je moja Alfa, ali ako se pokvari onda cemo raspaliti rostpi na pola puta (steta sto je dizel da ne mozemo raspalit vatru), ili da mi zena dadne punta ali onda i ona ide.hhh (mogu se Taletova s njom druzit) Neko rece da vozi mazdu, ako nije DFP iscupan ja ne bi rizikovao. (ima Samir Alfista, ali dok mu promjenimo sve svjecice i naspemo ulja u TS, dodje nas kao na narucimo BiK-a s raznja)
U Varesu ima par top lokacija. Na kraju stari grad Bobovac je isto top lokacija ali los pristup. https://www.instagram.com/reel/C797t2BtJC4LrGOvU0iiQCrtc45WcJK2wnElXY0/?igsh=MWZjNHpmcWx6Mzc5dg==
Pa Sarajevo ili Tuzla, najviše forumaša je iz okolice ova dva grada, a Vares je na pola puta Nece selvin da ga best buy Tale saceka na domacem terenu...
Hahaha, bio sam ja s Taletom na njegovom domacem terenu vec Ma nije bas na pola puta, nesto izmedju Olova i Kladnja nam je na pola puta Bice neka anketa haman, pa da vidimo i broj ucesnika i moguce lokacije
Ma meni nije problem SA i Tuzla, samo nek je vikendom. Vareš je fina i mirna lokacija ali je daleko od TZ 2,5 sata a od Sa oko 1h. Rijedak je ovdje zrak, na 1000+ m.nm. Moraju biti jaka pluća , ponesite boce sa kisikom. A usput da ocistite garez sa usisa.