kupis ps3, i uzmes RF adapter (onaj sto ide u tv tuner) za one televizore koje nemaju ni scart ni s-video :shock: onda mozes uzeti i Super Nintendo, svejedno je.
ja sam imo sega mega master system 2 (isto smece ko terminator samo sto se nije ni jednom kvarila u 5 godiona)
pih, meni je sega mega drive "olesio" 2 TV-a u 7 dana...koliko se sjecam bilo je to davne 96 a sutao sam nhl95 i diverzne sonic-e po nekih 15 sati na komadu bez gasenja...konzola i danas radi ko nova nakon sto su pregorili soba je smrdila pola godine... tada je mene babo "olesio" fino i onda smo rekli nikad vise noname televizore i evo imam od 96 grundiga malog koji i nije neka marka ali je prezivio mega drive, snes, n64 a dosta vremena i plejku1
''Grundig nije neka marka'' ? :shock: Pioniri TV industrije :idea: Rudi Cajevec nije neka marka i RIZ a ne Grundig. BTW najjaca igra za Terminatora (odmilja zvani Terminator na Skenderiji jer je Terminirao TV uredjaje) :mrgreen: je Double Dragon i Batman vs Spiderman.
Master System ima bolji hardver od NES-a, samo sto izbor igara nije kao na Nintendu. A i igre je bilo tesko zbaviti. A za NES valja odigrati Maria tricu, Contru, Battletoads, Robocop, Ninja Turtles, River City Ransom i jos bruku finih igara za odmoriti se. A licno mi nije crkao ni jedan TV zbog konzole, a igram od vremena NES-a, Master Systema i C64.
ali 10-20 godina stari grundig će raditi još toliko, a novi sony wega 100hz, ultra-flat bas woofer, svemirski će raditi u garantnom roku + jedan dan ne mislim tu samo na sony-a, nego na sav ovaj mass drek koji je napravljen da krepa.
kod nas su sverceri na pijacama prodavali sega igre za 5km (diskete) jesu me derali a ja budala kupovo
nije tacno...meni je prosle godine otisao grundig od 82cm star 8 godina...poslije 6 godina prvi put morao na servis, pa ponovo za godinu dana servisiran i na kraju mi je i on usmrdio dnevni boravak standardni kvar im je sto pocne slika da "skace" i to na donjem rubu, kratko nakon toga pukne chip koji je odgovoran za to (kad kazem pukne mislim pukne...imao je rupu u sredini kad ga je serviser izvadio pred mojim ocima)
Eh...kad bi se netko sjetio pa da se onemoguci igranje na PC-u bilo bi zakon. PS3 mi po specifikacijama izgleda prejebeno. Po cijeni jos bolje. Ne znas sta je vise/vece :mrgreen: . Al mogli su stavit 512MB radne memorije...kad vec ima 256MB video memorije.
XDR RAM je skup pa valjda nije zbog toga uslo i finalne specifikacije. Ali mozda se promijeni, jer je recimo u PSP-u kolicina memorije u zadnji cas povecana sa 8MB na 32MB.