Seriji ultimativnih threadova dodajemo jos jedan - South Park. Iskreno, nije mi jasno kako prije nismo pokrenuli jedan ovakav thread. Thread je namijenjen prije svega hardcore fanovima South Parka, buduci da medju vama sigurno postoje i oni koji ne odobravaju ovakav nacin humora. Kroz ovaj thread predstavljat cemo nove epizode i diskutovati o njima, ali se prisjetiti i nekih od legendarnih epizoda. Dobra vijest za sve je da su sve epizode South Parka do sada objavljene dostupne na South Park Studios potpuno besplatno u obliku video streama. Slike i zvuk su zadovoljavajuce kvalitete, a primjer imate ispod. Full screen stream screenshot: https://hardwarebase.net/blog/sp_stream_fs.jpg Korisni linkovi: * South Park Studios * --- South Park: video stream svih epizoda --- Gledajte South Park besplatno! * South Park: opis epizoda @ SPS * South Park: opis epizoda @ TV.com Episode guide: S1 | S2 | S3 | S4 | S5 | S6 | S7 | S8 | S9 | S10 | S11 | S12 * South Park: najbolji citati * South Park: Wikipedia * Eric Cartman - Wikipedia * Eric Cartman - Best of
Canada on Strike First aired: 4/2/2008 Production Code: 1204 Video preview Sutrasnja epizoda nakon dugo vremena vraca popularne likove (Terrance i Phillip), a ide u sklopu "odmaranja" Cartmana
Tesko je izvajati pojedine epizode. Evo na pamet mi pada "Weight Gain" ili "Scott Tenorman Must Die" ili "Proper Condom Use" :lol: :lol: :lol: :lol: Yebemu, moram to sad ic gledat, again and again...
Da..bas je tesko...svaka je na svoj nacin genijalna... Moram izdvojiti " Two Days Before The Day After Tomorrow" , Cartman's Incredible Gift , Woodland Critter Christmas............. Ali nekad je zaista za promjenu ljepo pogledati ove likove Terrancea i Phillipa...
osma sezona je odlicna, posebno Awsemo the robot ))))))) i 3. i 4. epizoda 10-te sezone sa Muhammedom
Imam sve epizode Trenutno upload-ujem na GlobalNET-ovu Free Zonu, mozete od tamo download-ovati ili odavde: http://mrtwig.net/
sve epizode su vec uploadovane na bihnetov news server kasnis pored vec navedenih epizoda,meni je odlicna epizoda u kojoj ismijavaju organizaciju za zastitu zivotinja :lol:
Warez boys! Cinjenica da su ljudi pustili STREAM sa svojih servera ne znaci da su torrenti i drugi vidovi distribucije postali legalni...
Ja sam gledao na jednoj stranici odavno video stream south parka. Od zadnje sezone mi se svidila Major Boobage epizoda 8)
"Canada on Strike" epizoda je, takodjer, bila super. Naravno, pojava YouTube zvijezda je bila najbolji dio, bas su ih izredali, hahaha.