gledam Claymore,sad cu krenut igrat Civ3 i Serious sam:2nd Encounter.a slusha se skoro sve(sem turbo folka). :smt006
Zavrsio sa Ratchetom. SOCOM: U.S. Navy Seals me totalno iznenadio. Poslije Rainbox Six: Lockdown i GRAW, ova me odusevila. 8)
Igra se Frets on Fire... A slusa.. Pa eto soundtrack iz Guitar Hero-a I i II... Vecinom Black Sabbath
Izmedju svakodnevnog posla i ucenja, uspijem izvuci nekih sat vremena da odigram koju partiju CoD2 TDM na bihnetovom serveru. Zadnjih 5-6 mjeseci slusam only The Stoner Rock and nothin' but The Stoner Rock :smt003 (grupe kao: Kyuss, Monster Magnet, Desert Sessions, fenomenalni Queens of the Stone Age i sl.). Ne gledam nista iako imam brdo serija koje bih trebao/volio pogledati ali nikako da se nakanim, a nakanit cu ce kada pocne druga sezona Dextera Pozdrav
Kyuss je sinonim za stoner rock Nabavi sve od Kyuss-a(5 albuma) svidjet ce ti se. Takodje tople preporuke za QOTSA-u i Desert Session kompilacije, iza kojih stoji Joshua Homme(mastermind Kyuss-a, kojeg osniva s 15 godina ) Pozz